Burkina Faso ?
Burkina Faso ?
Kupa kasy,nie? A ja za brak wolnego przez 2 tygodnie zaledwie 200 € dostałam extra....
No i widzisz, Niemcy potrafią liczyć? Pracujemy mniej więcej za pół stawki - i chyba się zgadza?
Żartuję, a na poważnie - to i tak dobrze, że cokolwiek dołożyli, czasami tylko "dobrym słowem" potrafią zapłacić.
A skąd....jutro znowu przyjdzie to sobie zapiszę...Jakieś "Ungadulabe" coś takiego...
Może Bułgaria powiedział a Ty patrząc na karnację myslałaś , że z Afryki :lol3:... Tyyyy ....a może on Ci propozycje dawał , że zrobicie sobie " bunga-bunga " a Ty pomyslała , że to kraj jego pochodzenia ? ....:lol3:
Kaśka, kiedy Ty mnie ostatnio widziałaś???? Nosiłam wówczas "40", teraz niestety, 42 mi się kłania, właśnie przez tą oponkę, ale spoko, zwalczę bestię, wrócę do ryczącej "40" !
Nie no jakby powiedział "bara-bara" to bym wiedziała czego chce,a on mówił o swoim państwie....:lol3: Dodał,że niewiele osób zna ten kraj.. Aż sprawdzę w googlach czy w ogóle taki istnieje,może ściemnia..?
Mocno ciemna karnacja ? ....Podobnoż typowi Afrkańczycy mają maczety .....prawie ........Zawsze ... w buszu potrzebne im są :lol3:
Mocno ciemna karnacja ? ....Podobnoż typowi Afrkańczycy mają maczety .....prawie ........Zawsze ... w buszu potrzebne im są :lol3:
Noooo......Takie długie te maczety.......Do buszu.....
A skąd....jutro znowu przyjdzie to sobie zapiszę...Jakieś "Ungadulabe" coś takiego...
Musze ci powiedzieć,że dla mnie to on jest mocno egzotyczny.. skóre ma mocno ciemną,przyszedł w czapce i już jej nie zdjął,tylko siedział jak prawdziwy raper,zęby bielusieńkie,jak po wybielaniu,nie pije kawy ani herbaty i .....2 godziny dziennie ćwiczy jogę,czyli ma wyższy stopień wtajemniczenia. Wyobrazam sobie,że siedzi z nogą zarzuconą na szyję ,a o maczecie jeszcze nic nie mówił....no nie ma jak sprawdzić przecież...:lol3:
Nie "Ungadulabe" tylko zapewne Uganda. :-) Bieda aż piszczy. Kraj wyniszczony wojnami, wpierw z Tanzanią w latach siedemdziesiątych, a następnie wojną domową . Czystki etniczne, masowe deportacje, walka o władzę. Chłopak ma szansę na lepsze życie.
Musze ci powiedzieć,że dla mnie to on jest mocno egzotyczny.. skóre ma mocno ciemną,przyszedł w czapce i już jej nie zdjął,tylko siedział jak prawdziwy raper,zęby bielusieńkie,jak po wybielaniu,nie pije kawy ani herbaty i .....2 godziny dziennie ćwiczy jogę,czyli ma wyższy stopień wtajemniczenia. Wyobrazam sobie,że siedzi z nogą zarzuconą na szyję ,a o maczecie jeszcze nic nie mówił....no nie ma jak sprawdzić przecież...:lol3: