Na wyjeździe #36

03 marca 2017 20:44 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Burkina Faso ?

A skąd....jutro znowu przyjdzie to sobie zapiszę...Jakieś "Ungadulabe" coś takiego...
03 marca 2017 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kupa kasy,nie? A ja za brak wolnego przez 2 tygodnie zaledwie 200 € dostałam extra....

No i widzisz, Niemcy potrafią liczyć? Pracujemy mniej więcej za pół stawki - i chyba się zgadza?
Żartuję, a na poważnie - to i tak dobrze, że cokolwiek dołożyli, czasami tylko "dobrym słowem" potrafią zapłacić.
03 marca 2017 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
emilia

No i widzisz, Niemcy potrafią liczyć? Pracujemy mniej więcej za pół stawki - i chyba się zgadza?
Żartuję, a na poważnie - to i tak dobrze, że cokolwiek dołożyli, czasami tylko "dobrym słowem" potrafią zapłacić.

Nie mieli wyjścia,koordynatorka wystosowała do syna pismo,że z powodu braku mojego czasu wolnego należy się 210 € extra,po 3 dniach miałam kasę... Do tej pory żadna agencja nie dbała o to,jestem zadowlona ze wspólpracy.
03 marca 2017 20:48 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A skąd....jutro znowu przyjdzie to sobie zapiszę...Jakieś "Ungadulabe" coś takiego...

Może Bułgaria powiedział a Ty patrząc na karnację myslałaś , że z Afryki ... Tyyyy ....a może on Ci propozycje dawał , że zrobicie sobie " bunga-bunga " a Ty pomyslała , że to kraj jego pochodzenia ? ....
03 marca 2017 20:50 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Może Bułgaria powiedział a Ty patrząc na karnację myslałaś , że z Afryki :lol3:... Tyyyy ....a może on Ci propozycje dawał , że zrobicie sobie " bunga-bunga " a Ty pomyslała , że to kraj jego pochodzenia ? ....:lol3:

Nie no jakby powiedział "bara-bara" to bym wiedziała czego chce,a on mówił o swoim państwie.... Dodał,że niewiele osób zna ten kraj.. Aż sprawdzę w googlach czy w ogóle taki istnieje,może ściemnia..?
03 marca 2017 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
emilia

Kaśka, kiedy Ty mnie ostatnio widziałaś???? Nosiłam wówczas "40", teraz niestety, 42 mi się kłania, właśnie przez tą oponkę, ale spoko, zwalczę bestię, wrócę do ryczącej "40" !

42 i oponka???Weeeeeeź:):):):):):)
03 marca 2017 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie no jakby powiedział "bara-bara" to bym wiedziała czego chce,a on mówił o swoim państwie....:lol3: Dodał,że niewiele osób zna ten kraj.. Aż sprawdzę w googlach czy w ogóle taki istnieje,może ściemnia..?

Mocno ciemna karnacja ? ....Podobnoż typowi Afrkańczycy mają maczety .....prawie ........Zawsze ... w buszu potrzebne im są 
03 marca 2017 20:57 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mocno ciemna karnacja ? ....Podobnoż typowi Afrkańczycy mają maczety .....prawie ........Zawsze ... w buszu potrzebne im są :lol3:

Musze ci powiedzieć,że dla mnie to on jest mocno egzotyczny.. skóre ma mocno ciemną,przyszedł w czapce i już jej nie zdjął,tylko siedział jak prawdziwy raper,zęby bielusieńkie,jak po wybielaniu,nie pije kawy ani herbaty i .....2 godziny dziennie ćwiczy jogę,czyli ma wyższy stopień wtajemniczenia. Wyobrazam sobie,że siedzi z nogą zarzuconą na szyję ,a o maczecie jeszcze nic nie mówił....no nie ma jak sprawdzić przecież...
03 marca 2017 20:57 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mocno ciemna karnacja ? ....Podobnoż typowi Afrkańczycy mają maczety .....prawie ........Zawsze ... w buszu potrzebne im są :lol3:

Noooo......Takie długie te maczety.......Do buszu.....
03 marca 2017 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Noooo......Takie długie te maczety.......Do buszu.....

Buszmeny takie:):):):):)
03 marca 2017 21:02 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie "Ungadulabe" tylko zapewne Uganda.  Bieda aż piszczy. Kraj wyniszczony wojnami, wpierw z Tanzanią w latach siedemdziesiątych, a następnie wojną domową . Czystki etniczne, masowe deportacje, walka o władzę. Chłopak ma szansę na lepsze życie.
03 marca 2017 21:05 / 4 osobom podoba się ten post
Jak coś więcej niż ino Uganga, to może Uganda Urundi ? Tak, czy siak, bida aż piszczy ...
03 marca 2017 21:05 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Musze ci powiedzieć,że dla mnie to on jest mocno egzotyczny.. skóre ma mocno ciemną,przyszedł w czapce i już jej nie zdjął,tylko siedział jak prawdziwy raper,zęby bielusieńkie,jak po wybielaniu,nie pije kawy ani herbaty i .....2 godziny dziennie ćwiczy jogę,czyli ma wyższy stopień wtajemniczenia. Wyobrazam sobie,że siedzi z nogą zarzuconą na szyję ,a o maczecie jeszcze nic nie mówił....no nie ma jak sprawdzić przecież...:lol3:

Poczekaj jak obie nogi zarzuci na szyję i wtedy będziesz miała okazję obadać maczetę:):):):):)
03 marca 2017 21:05 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Nie "Ungadulabe" tylko zapewne Uganda. :-) Bieda aż piszczy. Kraj wyniszczony wojnami, wpierw z Tanzanią w latach siedemdziesiątych, a następnie wojną domową . Czystki etniczne, masowe deportacje, walka o władzę. Chłopak ma szansę na lepsze życie.

Nieeeee Ugandę każdy zna...On inaczej tą nazwę powiedział,jutro będę wiedziała,zapiszę sobie na kartce i poszukam w googlach.
Pytalismy go czy jeżdzi do domu,powiedział,że tylko jak musi bo tam panuje Malaria ,a on się boi zachorować. W De jest od 14 lat,uczył się w szkole niemieckiej języka,ma kartę stałego pobytu i stypendium. 
03 marca 2017 21:06 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Musze ci powiedzieć,że dla mnie to on jest mocno egzotyczny.. skóre ma mocno ciemną,przyszedł w czapce i już jej nie zdjął,tylko siedział jak prawdziwy raper,zęby bielusieńkie,jak po wybielaniu,nie pije kawy ani herbaty i .....2 godziny dziennie ćwiczy jogę,czyli ma wyższy stopień wtajemniczenia. Wyobrazam sobie,że siedzi z nogą zarzuconą na szyję ,a o maczecie jeszcze nic nie mówił....no nie ma jak sprawdzić przecież...:lol3:

No jak sprawdzić maczetę.......Nos......Nos......Ivanilko....!!!!