Kasiu, komfort noszenia kombinezonu , zalezy od wytrzymałości zaworów:-). Jesli zawór dobrze trzyma, to ileż razy w ciągu kilku godzin trzeba go odkręcić?
Zdecydowanie jest to strój dla osób mających dobre zawory :-)
Kasiu, komfort noszenia kombinezonu , zalezy od wytrzymałości zaworów:-). Jesli zawór dobrze trzyma, to ileż razy w ciągu kilku godzin trzeba go odkręcić?
Zdecydowanie jest to strój dla osób mających dobre zawory :-)
No właśnie!Dlatego niepraktyczne,weź się rozbieraj za każdym wyjściem do wc,ha ha ,bez sensu.Ale ładnie leżą te kombinezony:)I fajnie się w nich wygląda:)
Te kombinezony mają z boku na całej długości zamek, żaden problem z korzystaniem z toalety...są też takie modele,co sa bardzo elastyczne i sciaga je się szybciej niż tradycyjne spodnie...Pooglądać po sklepach proszę...
Po piwku??????ha ha ha.Ja na szczęście go nie piję to tak z raz na wieczór,ale te co piwkują.......rozbierantus-ubierantus,rozbierantus-ubierantus i tak w kółko ,hi hi hi.To juz poręczniej pampersa założyć:):)Albo piwa nie pić:)
He he ,parę razy tak mi się zdarzyło wracać boso z imprezek różnych.Nie ,nie Sandra to coś innego jest.Ja tydzien przed nieszczęśliwa jestem, jak na jakąś okazję muszę się wystroić:(A już zakupów w tym kierunku to szczerze nie cierpię.Buty "na obcasie" jakieś 4 cm,he he mam jedne od lat i rzadko korzystam,żle się w nich czuje ,chodzić nie umiem,nogi mnie bolą i wyglądam jak pokrzywiona idiotka:):)Na luzaku,tylko i wyłącznie.Może to też dlatego ,że przez wiele lat ciuchy nie były takie ważne bo i tak pół dnia w mundurku chodziłam.Sportowy ,luźny styl jest mi najbliższy:)Mam takie znajome co jak się rano wystroją to wieczorem wyglądają tak samo świeżo i niewygniecenie:)Ja musiałabym uważać a to,żeby się nie rozmazać ato ,żeby się nie wygnieść ,nie poplamić jedzeniem np.Nie ,nie,żadne takie.Sukienkę mam chyba jedną albo dwie ,spódnice też jedną:)Jakieś tam wyjsciowe gajerki ,ale ze spodniami:)Taki typ:)
Kasia.Bo to są damy.Albo my się nie damy.Śpilki mam ,ale nie chadzam.Tzn nie pamiętam kiedy chadzałam.Wygoda budowa musi być.Podziwiam śpilkowe damy.