Co dzisiaj gotujesz na obiad? 10

18 kwietnia 2017 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

I Ty Brutusie?! Nie rozpedzaj sie mi prosze,dobra? Juz mam jednego "Tatusia" co bardzo tego pilnuje:-)

Etam ! Żaden Brutus ze mnie ! Mamusią to ja już jestem, a Ty i tak trochę.....za stara moją córcię, więc - luzik
Jak ktoś pilnuje Twojej diety, to już się zatrzymuję...
18 kwietnia 2017 17:55 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Etam ! Żaden Brutus ze mnie ! Mamusią to ja już jestem, a Ty i tak trochę.....za stara moją córcię, więc - luzik :smiech3:
Jak ktoś pilnuje Twojej diety, to już się zatrzymuję...

Malpa! Wiek mi wypomina! A i tak moja tesciowa bedziesz,i tak
18 kwietnia 2017 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

To znak,ze wiosna idzie! Motyle beda tanczyly. U niektorych w samych trzewiach:-)

Moich trzewiach...?....
18 kwietnia 2017 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Malpa! Wiek mi wypomina! A i tak moja tesciowa bedziesz,i tak:wystawia jezyk2:

Nie wypominam, tylko stwierdzam fakt A jako synowa, musiałabyś do mnie chyba przestać mówić po imieniu...
18 kwietnia 2017 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Nie wypominam, tylko stwierdzam fakt:czysci okulary: A jako synowa, musiałabyś do mnie chyba przestać mówić po imieniu...:smiech2:

Dobrze Mamo. Czy Mama wie,iz znowu pije maslanke? Chyba mnie cos opetalo. Niech Mama cos zrobi prosze Mamy!
18 kwietnia 2017 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dobrze Mamo. Czy Mama wie,iz znowu pije maslanke? Chyba mnie cos opetalo. Niech Mama cos zrobi prosze Mamy!:wystawia jezyk1:

Pij na zdrowie....dziecko
18 kwietnia 2017 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
Biały barszczyk z jajem i chrzanem.Tyle było tego żarcia na święta,że dopiero dziś ugotowałam:)
18 kwietnia 2017 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Warzywa z patelni w sosie kokosowym, koniecznie bio bez paskudnych dodatków, surowka z buraczkow, marchewki, jabłka z cytryną, surowe plus zielona sałata z dziikimi ziołami plus lody. Szkoda, zę eko corka wyjechała. Trochę ,czasem irytowała, ale ok.
19 kwietnia 2017 07:28 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaki z wody dla Jaska, kasza dla mnie, gulasz wiepszowy dla obojga,sałatka z papryki,budyn dla Jaska
19 kwietnia 2017 09:40 / 1 osobie podoba się ten post
Szparagi....
19 kwietnia 2017 09:54 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też szparagi ziemniaki z koperkiem, sos holenderski, woda
19 kwietnia 2017 09:55 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Papryka faszerowana,sos pomidorowy,budyn dla Jaska:gotowanie:

To jutro u mnie będzie
19 kwietnia 2017 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
Spaghetti, salatka z ogorka.
20 kwietnia 2017 20:37
No więc na obiad był kapuśniak ze słodkiej spiczastej kapusty.Smakował,nie ma takiej zupy,która by babci nie smakowała.
20 kwietnia 2017 20:41
Paryka nadziewana udala się przepysznie zamiast ryżem nadziała orkiszem z warzywami w sosie pomidorowym plus woda plus lody, reszta od świąt