Iwunia-prosisz i masz:):):)
Iwunia-prosisz i masz:):):)
Kasiu z całego serca ci dziekuje,bede próbować jak juz zajade,jekies takie nerwy mam przy tym wyjezdzie ,nie wiem czemu,nowe miejsce ja jako pierwsza,cos mnie tam nie ciagnie,chciałabym juz sie gdzies osadzic na jakis czas w jednym miejscu,no ale narazie ci bardzo dziekuje ,jutro wyruszam ,w pon. bede na miejscu,mam nadzieje ,że sie odezwie papapapa
Powodzenia!:)
Nie wiem w jakim temacie napisać, to pytam tu.
Od trzech dni nie moge sie zalogować do chomika.
Moze ktoś sprawdzi kto tez korzysta, czy moze się zalogować, czy problem ogólny , czy tylko u mnie.
hasło mam wpisane na stałe, próbowałam tez z ręki, pokreci sie, pokręci i wraca ddo punktu wyjscia,
czyli strony przed zalogowaniem/
Czekam na odzew.
Dzięki, szukam przyczyny.
A podpowiecie jak przegladarka jest dla was najlepsza?
Chyba z tym mam kłopot.
mam problem z netem,wyswietla mi sie ze uruchamianie systemu nie powiedlo sie przyczyna moze byc niedawna zmiana sprzetu lub oprpgramowania.i dalej uruchom narzedzie do naprawy systemu lub uruchom system windows normalnie .i nic z tego -nie chce mi odpalić tylko lata taka kreska jakby sie ładowało coś i nic-ratunku-pisze z drugiego kompa nie mojego pomóżcie mi!!!!
mam problem z netem,wyswietla mi sie ze uruchamianie systemu nie powiedlo sie przyczyna moze byc niedawna zmiana sprzetu lub oprpgramowania.i dalej uruchom narzedzie do naprawy systemu lub uruchom system windows normalnie .i nic z tego -nie chce mi odpalić tylko lata taka kreska jakby sie ładowało coś i nic-ratunku-pisze z drugiego kompa nie mojego pomóżcie mi!!!!
mi jak sie tak robilo to system padl :(