Internet w Niemczech

25 stycznia 2014 21:08
kasia63

Iwunia-prosisz i masz:):):)

Kasiu z całego serca ci dziekuje,bede próbować jak juz zajade,jekies takie nerwy mam przy tym wyjezdzie ,nie wiem czemu,nowe miejsce ja jako pierwsza,cos mnie tam nie ciagnie,chciałabym juz sie gdzies osadzic na jakis czas w jednym miejscu,no ale narazie ci bardzo dziekuje ,jutro wyruszam ,w pon. bede na miejscu,mam nadzieje ,że sie odezwie papapapa
25 stycznia 2014 21:20
iwunia

Kasiu z całego serca ci dziekuje,bede próbować jak juz zajade,jekies takie nerwy mam przy tym wyjezdzie ,nie wiem czemu,nowe miejsce ja jako pierwsza,cos mnie tam nie ciagnie,chciałabym juz sie gdzies osadzic na jakis czas w jednym miejscu,no ale narazie ci bardzo dziekuje ,jutro wyruszam ,w pon. bede na miejscu,mam nadzieje ,że sie odezwie papapapa

Powodzenia!:)
25 stycznia 2014 21:30
efka66

Powodzenia!:)

Dzieki kochana,ale jak ty bys wiedziała jak mi sie nie chce jechać o manioooooo...
27 stycznia 2014 23:03
Nie wiem w jakim temacie napisać, to pytam tu.

Od trzech dni nie moge sie zalogować do chomika.
Moze ktoś sprawdzi kto tez korzysta, czy moze się zalogować, czy problem ogólny , czy tylko u mnie.
hasło mam wpisane na stałe, próbowałam tez z ręki, pokreci sie, pokręci i wraca ddo punktu wyjscia,
czyli strony przed zalogowaniem/
Czekam na odzew.
27 stycznia 2014 23:08
scarlet

Nie wiem w jakim temacie napisać, to pytam tu.

Od trzech dni nie moge sie zalogować do chomika.
Moze ktoś sprawdzi kto tez korzysta, czy moze się zalogować, czy problem ogólny , czy tylko u mnie.
hasło mam wpisane na stałe, próbowałam tez z ręki, pokreci sie, pokręci i wraca ddo punktu wyjscia,
czyli strony przed zalogowaniem/
Czekam na odzew.

Zalogowałam się bez żadnych komplikacji.
27 stycznia 2014 23:12
Tez loguje sie bez problemow.
27 stycznia 2014 23:40
Dzięki, szukam przyczyny.

A podpowiecie jak przegladarka jest dla was najlepsza?
Chyba z tym mam kłopot.
27 stycznia 2014 23:53
scarlet

Dzięki, szukam przyczyny.

A podpowiecie jak przegladarka jest dla was najlepsza?
Chyba z tym mam kłopot.

Dla mnie Chrome. Szybko, wygodnie, bezpiecznie. 
28 stycznia 2014 11:27
Ja w większości korzystam tylko z firefoxa,dla mnie jest dobry nie mam problemu,
29 stycznia 2014 15:10
mam problem z netem,wyswietla mi sie ze uruchamianie systemu nie powiedlo sie przyczyna moze byc niedawna zmiana sprzetu lub oprpgramowania.i dalej uruchom narzedzie do naprawy systemu lub uruchom system windows normalnie .i nic z tego -nie chce mi odpalić tylko lata taka kreska jakby sie ładowało coś i nic-ratunku-pisze z drugiego kompa nie mojego pomóżcie mi!!!!
29 stycznia 2014 15:21
iwunia

mam problem z netem,wyswietla mi sie ze uruchamianie systemu nie powiedlo sie przyczyna moze byc niedawna zmiana sprzetu lub oprpgramowania.i dalej uruchom narzedzie do naprawy systemu lub uruchom system windows normalnie .i nic z tego -nie chce mi odpalić tylko lata taka kreska jakby sie ładowało coś i nic-ratunku-pisze z drugiego kompa nie mojego pomóżcie mi!!!!

I nie da się uruchomić normalnie naciskając Enter? To pozostaje tryb awaryjny. Musisz ponownie uruchomić komp. i zaraz po starcie systemu kliknąć klawisz F8. Musisz spróbować usunąć to co ostatnio wgrywałaś i co stało się przyczyną że system sie nie uruchamia. Na tej stronie jest dokładnie opisane:http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-vista
Nie wiem jaki masz Windows? Wpisz sobie w Google odpowiednio "windows (8 lub 7) uruchom w trybie awaryjnym" tak znajdziesz wskazówki.
29 stycznia 2014 15:34
iwunia

iwunia, nie wiem co to jest, ale też tak raz tutaj miałam, bliska rozpaczy już byłam, 10 razy nie chciał zastartować, az nagle poszło. może u Ciebie tez tak będzie, cierpliwości. Potem jak zastartował, miałam powiadomienie że progran Windows defender wymaga skanowania, może to był problem? 
29 stycznia 2014 15:40
mi jak sie tak robilo to system padl :(
29 stycznia 2014 15:51
magdalena_k

mi jak sie tak robilo to system padl :(

No oczywiście że system padł u niej taki ma komunikat, ale moze się uda coś wykombinować w trybie awaryjnym!
29 stycznia 2014 16:25
U mnie sie juz nie odpalil:(