Cicho!!!! Andrejka jest cudowna tylko nerwowa ... Zaraz zacznie plakac ... Bo jak Andrejka wylaczyla Comodo, a pozniej nie wiedziala jak wlaczyc, to pewnikiem uruchomila drugi raz instalator ...
Cicho!!!! Andrejka jest cudowna tylko nerwowa ... Zaraz zacznie plakac ... Bo jak Andrejka wylaczyla Comodo, a pozniej nie wiedziala jak wlaczyc, to pewnikiem uruchomila drugi raz instalator ...
A ja tak powiem w sekrecie,że na początku moich eksperymentów z komputerem zainstalowałam dwa antywirusy,po jednym dla każdej przeglądarki.Znajomy się dziwił,że komputer mi sie nie zacinał;).
Andrea-ja Cię już ostrzegałam,nie szalej,a Ty jak ta oślica uparta....Ci mówię!!przyjdzie taki dzień.....
Ciekawe, jak skonfigurowalas dla kazdej przegladarki ???? Antywirusy lubia dociekliwe osoby ! Zartuje, byly z gatunku nie gryzacych.
Dziewczyny, nie zniechęcajcie jej ....bo jej na prawdę net siądzie....... Jesteśmy już prawie na końcu drogi
1,2 GB śmiecia wyrzucone tylko w CCleanerze ....a Malwarebytes ?
Andrea - polepszyło się chociaż ciutkę?
A to co Malwarebytes znalazł usunęła już?Nawet jak ma triala niech jeszcze raz skan zapuści,najpierw Comodo wyłaczy.Potem może triala odinstalować i niech wersję free zainstaluje.
No pisała że 58 pozycji !!
i że nie ma triala