Internet w Niemczech

21 lutego 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Cicho!!!! Andrejka jest cudowna tylko nerwowa ... Zaraz zacznie plakac ... Bo jak Andrejka wylaczyla Comodo, a pozniej nie wiedziala jak wlaczyc, to pewnikiem uruchomila drugi raz instalator ...

A ja tak powiem w sekrecie,że na początku moich eksperymentów z komputerem zainstalowałam dwa antywirusy,po jednym dla każdej przeglądarki.Znajomy się dziwił,że komputer mi sie nie zacinał;).
21 lutego 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea-ja Cię już ostrzegałam,nie szalej,a Ty jak ta oślica uparta....Ci mówię!!przyjdzie taki dzień.....

21 lutego 2014 22:31
Tak, tak, tak ma byc.
Na liscie CCleanera masz dwa, czy jedno Comodo?

21 lutego 2014 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejka,
daj na luz
21 lutego 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A ja tak powiem w sekrecie,że na początku moich eksperymentów z komputerem zainstalowałam dwa antywirusy,po jednym dla każdej przeglądarki.Znajomy się dziwił,że komputer mi sie nie zacinał;).

Ciekawe, jak skonfigurowalas dla kazdej przegladarki ???? Antywirusy lubia dociekliwe osoby ! Zartuje, byly z gatunku nie gryzacych.
21 lutego 2014 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Andrea-ja Cię już ostrzegałam,nie szalej,a Ty jak ta oślica uparta....Ci mówię!!przyjdzie taki dzień.....

Przyjdzie taki dzień, że Andrejkę odetnie od nas
i zadna siła nie pomoze.
21 lutego 2014 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Ciekawe, jak skonfigurowalas dla kazdej przegladarki ???? Antywirusy lubia dociekliwe osoby ! Zartuje, byly z gatunku nie gryzacych.

Niczego nie konfigurowałam,wydawało mi się ,że tak ma być;)).Zainstalowałam sobie jeszcze jedną przeglądarkę,a że był jeszcze IE,to se pomysłałam,że walne dla każdej po antywirusie.Już uświadomiona jednego antywira sie pozbyłam.
21 lutego 2014 22:43
Andrea, mnie się wydaje że to jest jakiś program na Androida  :)  :)
Ten klucz też może się do tego odnosić.
Opisz dokładnie, jak wygląda ta ikonka.

Wejdż w CCleanera -> narzędzia -> odinstaluj programy
kliknij na górze w datę, abyś miała chronologiczie i spisz wszystkie programy zainstalowane w ciągu powiędzmy 2 m-cy.
Na razie ich nie ruszaj - chyba, że masz 2xComodo :)
21 lutego 2014 22:50
scarlet

Andrejka,
daj na luz

Dziewczyny, nie zniechęcajcie jej ....bo jej na prawdę net siądzie....... Jesteśmy już prawie na końcu drogi

1,2 GB śmiecia wyrzucone tylko w CCleanerze ....a Malwarebytes ?

Andrea - polepszyło się chociaż ciutkę?
21 lutego 2014 22:53
Gabrysia

Dziewczyny, nie zniechęcajcie jej ....bo jej na prawdę net siądzie....... Jesteśmy już prawie na końcu drogi

1,2 GB śmiecia wyrzucone tylko w CCleanerze ....a Malwarebytes ?

Andrea - polepszyło się chociaż ciutkę?

A to co Malwarebytes znalazł usunęła już?Nawet jak ma triala niech jeszcze raz skan zapuści,najpierw Comodo wyłaczy.Potem może triala odinstalować i niech wersję free zainstaluje.
21 lutego 2014 22:55
tina 100%

A to co Malwarebytes znalazł usunęła już?Nawet jak ma triala niech jeszcze raz skan zapuści,najpierw Comodo wyłaczy.Potem może triala odinstalować i niech wersję free zainstaluje.

No pisała że 58 pozycji !!
i że nie ma triala
21 lutego 2014 22:56
To znaczy,że 12 lutego zainstalowałaś dwa?Jednego musisz się pozbyć.
21 lutego 2014 22:58
Kochanie :) 
a nie jest tak czasem, ze masz Comodo Antyvir i Comodo Firewall?
Nie pamiętam już jak to się pokazuje w spisie programów (w jednej pozycji czy w 2)
21 lutego 2014 22:58
Gabrysia

No pisała że 58 pozycji !!
i że nie ma triala

No,niezły wynik,ale nie zaznaczyła tego,czyli program nie usunął.Musi to wszystko odptaszkować.I jak tyle tego było dobrze powtórzyć skan,program może coś jeszcze znaleźć.
21 lutego 2014 22:59
Andrejka, wszystko jest dobrze, ja zwariuje chyba, maja byc dwie pozycje Comodo, jest ok, nic nie ruszaj, jedna pozycja (maja takie same nazwy!), jedna czesc to antywirus, druga czesc to zapora.