Andrejka, wszystko jest dobrze, ja zwariuje chyba, maja byc dwie pozycje Comodo, jest ok, nic nie ruszaj, jedna pozycja (maja takie same nazwy!), jedna czesc to antywirus, druga czesc to zapora.
Andrejka, wszystko jest dobrze, ja zwariuje chyba, maja byc dwie pozycje Comodo, jest ok, nic nie ruszaj, jedna pozycja (maja takie same nazwy!), jedna czesc to antywirus, druga czesc to zapora.
No,niezły wynik,ale nie zaznaczyła tego,czyli program nie usunął.Musi to wszystko odptaszkować.I jak tyle tego było dobrze powtórzyć skan,program może coś jeszcze znaleźć.
Robiła 2x, wszystko grzecznie zaptaszkowała, usunęła, restartowała kompa i wtedy jej się pokazało Comodo -włączył się samoczynnie po restarcie.
Pewno, że powinna zrobiś jeszcze pełne skanowanie Malwarebytes (jak wczśniej pisałam) ....i potem znowu restart, a potem powtórzyć skanowanie CCleanerem (podstawowe i rejestr).
Ale na razie niech poda te programy....
Ale powiem Ci, ze ja sciagnelam testowo ten malwarebytes i wcale nie wylaczam Comodo podczas skanu, Comodo grzecznie swwoje robi i nie ma problemow.
A to się cieszę :) :)
Czyli tylko przy instalowaniu/uaktualnianiu bazy wirusów wyje ....tak jak moja Avira!
A to się cieszę :) :)
Czyli tylko przy instalowaniu/uaktualnianiu bazy wirusów wyje ....tak jak moja Avira!
Nie wyje wcale, u mnie akurat, wcale sie tym nie interesuje ...
A pisałaś że wyło i to strasznie - przy instalacji .....
Tina z Avastem ten program się bardzo lubi ....kolegują się :)
Tak, kiedy sciagnelam instalator malwarebytes z dobrych programow !!! Bo byly podczepione smieci.
A nie mówiłam?
ten Biongo WiFi - to jest "wspomagacz WiFi na Adroida ! - to może Ci strasznie mulić, tym bardziej, ze jest chyba w menu startu !
Usuń na razie te:
ATI Catatyst Instal MatagerATK PackageBoingo Wi-FiBookwarm Geluxe
zaraz przyjrzę się reszcie :