Internet w Niemczech

21 lutego 2014 23:01
emilia

Andrejka, wszystko jest dobrze, ja zwariuje chyba, maja byc dwie pozycje Comodo, jest ok, nic nie ruszaj, jedna pozycja (maja takie same nazwy!), jedna czesc to antywirus, druga czesc to zapora.

A to jest ok.
21 lutego 2014 23:02
Usuwaj,to oprogramowanie szpiegujące.
21 lutego 2014 23:03
tina 100%

No,niezły wynik,ale nie zaznaczyła tego,czyli program nie usunął.Musi to wszystko odptaszkować.I jak tyle tego było dobrze powtórzyć skan,program może coś jeszcze znaleźć.

Robiła 2x, wszystko grzecznie zaptaszkowała,  usunęła, restartowała kompa i wtedy jej się pokazało Comodo -włączył się samoczynnie po restarcie.

Pewno, że powinna zrobiś jeszcze pełne skanowanie Malwarebytes (jak wczśniej pisałam) ....i potem znowu restart, a potem powtórzyć skanowanie CCleanerem (podstawowe i rejestr).

Ale na razie niech poda te programy....
21 lutego 2014 23:05
No ,Andrea nauczysz się w ten sposób.Własnie podczas praktyki:)
21 lutego 2014 23:08
Gabrysia

Robiła 2x, wszystko grzecznie zaptaszkowała,  usunęła, restartowała kompa i wtedy jej się pokazało Comodo -włączył się samoczynnie po restarcie.

Pewno, że powinna zrobiś jeszcze pełne skanowanie Malwarebytes (jak wczśniej pisałam) ....i potem znowu restart, a potem powtórzyć skanowanie CCleanerem (podstawowe i rejestr).

Ale na razie niech poda te programy....

Ale powiem Ci, ze ja sciagnelam testowo ten malwarebytes i wcale nie wylaczam Comodo podczas skanu, Comodo grzecznie swwoje robi i nie ma problemow.
21 lutego 2014 23:10
emilia

Ale powiem Ci, ze ja sciagnelam testowo ten malwarebytes i wcale nie wylaczam Comodo podczas skanu, Comodo grzecznie swwoje robi i nie ma problemow.

A to się cieszę :) :)
Czyli tylko przy instalowaniu/uaktualnianiu bazy wirusów wyje ....tak jak moja Avira!
21 lutego 2014 23:12
Gabrysia

Czyli tylko przy instalowaniu/uaktualnianiu bazy wirusów wyje ....tak jak moja Avira!

Nie wyje wcale, u mnie akurat, wcale sie tym nie interesuje ...
21 lutego 2014 23:13
Gabrysia

U mnie nic nie wyje z Avastem,wszystko elegancko chodzi.
21 lutego 2014 23:16
emilia

Nie wyje wcale, u mnie akurat, wcale sie tym nie interesuje ...

A pisałaś że wyło i to strasznie - przy instalacji .....
Tina z Avastem ten program się bardzo lubi ....kolegują się :)
21 lutego 2014 23:20
Gabrysia

A pisałaś że wyło i to strasznie - przy instalacji .....
Tina z Avastem ten program się bardzo lubi ....kolegują się :)

Tak, kiedy sciagnelam instalator malwarebytes z dobrych programow !!! Bo byly podczepione smieci.
21 lutego 2014 23:26
emilia

Tak, kiedy sciagnelam instalator malwarebytes z dobrych programow !!! Bo byly podczepione smieci.

MMM..... ja mam trochę inne zdanie :) :)
Emilka, spójrz na swój screen - jak podawałaś ustawienie CCleanera - pomimo Comodo już wtedy w programach siedziały Ask...

Dobre programy cos tam podczepia, ale jakiś drobiazg i Malwarebytes z miejsca to usuwa.
21 lutego 2014 23:32
A nie mówiłam?
ten Biongo WiFi - to jest "wspomagacz WiFi na Adroida !  - to może Ci strasznie mulić, tym bardziej, ze jest chyba w menu startu !

Usuń na razie te:
ATI Catatyst Instal MatagerATK PackageBoingo Wi-FiBookwarm Geluxe

zaraz przyjrzę się reszcie :
21 lutego 2014 23:33
Bookwarm Geluxe - jesli to jest Bookworm Deluxe - to to jest gra:
http://www.amazon.com/Bookworm-Deluxe-PC/dp/B0007UQ0O8

CD Burmer XP - daty?
Co do reszty, ja nie widze nic zbednego - jesli to jest gra (Bookworm Deluxe) to mozesz, ale nie musisz odinstalowac.
CD Burner - sprawdz daty, kiedy byly instalowane.
21 lutego 2014 23:35
Gabrysia

A nie mówiłam?
ten Biongo WiFi - to jest "wspomagacz WiFi na Adroida !  - to może Ci strasznie mulić, tym bardziej, ze jest chyba w menu startu !

Usuń na razie te:
ATI Catatyst Instal MatagerATK PackageBoingo Wi-FiBookwarm Geluxe

zaraz przyjrzę się reszcie :

A jesli to jest ATI Catalyst Install Manager????
21 lutego 2014 23:39
Biongo WiFi - http://boingo-wireless.softonic.pl/
program do wykrywania sieci bezprzewodowych !!! Dla WIN 7 - nie dla Androida !!