Nie będę narzekać, bo ile można...posiedzę cichutko . :pisanie na forum:
Nie będę narzekać, bo ile można...posiedzę cichutko . :pisanie na forum:
Błąd......uduś Pdp......:-)
No dopiero rada na lepszy nastrój....:nie wolno:
Bo niepotrzebnie kocykiem w misiaczki się przykryłaś ...Basiu . Pomyliło Ci się z leżakowaniem w przedszkolu ...Tam trzeba było sie przykrywac , żeby chłopcy niechcący kaczuszek nie podglądali . Jutro Basiu kocyk z nóżek precz ...pierd...zrzuć i girki do słoneczka .
nie chcę książek już , nie chcę rowerka ---- towarzystwa potrzebuję ( proszę mnie zle nie zrozumiec ) -- potrzebuję ludzi , żeby pogadac , pośmiec się , podyskutowac , może pokłócic --- ale , teraz wiem , że 6 lat w jednym miejscu bez kontaktu z luzmi to masakra . Jestem tu bo kasa super , ale czy takim kosztem ? nie wiem ? czasu wolnego po kokardę , i co z tego jak nie można się nim cieszyc ?
No to co mam Ci powiedzieć, żebyś się uśmiechnęła.......?
Już się uśmiechnęłam....:flirt:
A wyglądasz jak Pipi Langstrumpf z tymi warkoczykami.......:-)
Lubię te emotki. Przynajmniej włoski mają...:oczko1:
Włoski są fajne.....można kręcić kółeczka.....paluszkiem......:smiech3:
Słuchajcie ludziska...!!! Jakby ktoś zobaczył taką drapaczkę do pleców składaną to niech mi da koniecznie znać w jakim sklepie widział bo muszę sobie kupić. Ja widziałam zimą w Edece za 5 ojro i nie kupiłam a jak poszłam na drugi dzień to już nie było. W domu mam drewnianą i boję się, że mi się złamie w walizce. Teraz drapie się takim długim nożem....:-)
Dyskusja = w rozmowy w toku. O.
Ewuś, Jezusie Maryjo :) Masz tu taką z wysięgnikiem , z TCHIBO :)
Dziń dybry :)
http://www.tchibo.de/teleskop-rueckenkratzer-p400078449.html