A jak...spróbuj ,naprawdę to działa.
Kupiłam przed wyjazdem witaminę E z dozownikiem i codziennie używam z kremem. Musze wam powiedzieć,że rewelacja,a sama nie wierzyłam,myślałam,że to jakiś szwindel. Nie wiem czy głębokich zmarszczek można się pozbyć,ale u mnie te pod oczami są o wiele płytsze. Na przebarwienia stosuję wit. C w płynie i na to krem ,też sprawdza się rewelacyjnie.
Koszt takich witamin w płynie to około 15 zł za buteleczkę,która stracza na 3 miechy.
Kremy z reguły też kupuję z witaminą E ,rutyną i innymi ,ale faktycznie może w czystej postaci lepiej działać.Zakupię.

Wrzuć proszę fotkę jak to wygląda ?

Niekoniecznie drogie to dobre,kupiłam w dm fajny krem-żel świetnie nawilża z algami i wodą
Niekoniecznie drogie to dobre,kupiłam w dm fajny krem-żel świetnie nawilża z algami i wodą
O gustach się nie dyskutuje, jedni lubią rybki a inni pipki,,,:lol3:
Jedni Chanel, a inni Nivea albo Balea,,,
Z Balei też kupowałam parę kosmetyków, mają dobre produkty. Swietny szampon do włosów bez silikonów, fajną odżywkę, balsam do ciała z olejkiem niejednokrotnie kupowałam-super.
Tylko kosmetyki do twarzy mnie uczulały, ale nie każdego muszą :)
Działa , sama używam wit E, ale stosuj ostroznie bo to wit rozpuszczalna w tłuszczach, kumuluje się równiez pod naskórkiem- można bardzo podrażnić, wręcz poparzyć skórę.
Wiem i nie używam jej codziennie.
Nie lubię Niłeła, lepi się :)
Byłam również w Aptece, oraz w Douglas
kupiłam sobie kosmetyki na wyjazd,,
To czarne to maskara Lancome,,
800zł zapłaciłam za To wszystko,,,:-(
Droga Liso, no zamiast iść do pani i poduszki zakupić, zostawiłaś kasę w drogerii???