Zakupy 4

20 listopada 2017 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
Helena2311

Zastanawiam się dlaczego mężczyźni mają uraz do kalesonów.Ta "moja sierota"nie chce nosić a potem trzesie się jak Icek na gooownie.Głupota totalna.A może myśli,że trafi mu się niespodziewana randka z młodą,zgrabną i powabną...niech zapomni...:nie wolno::plask:

Ja to pod tym względem mam porzadną rodzinę... , ale to chyba dlatego, że my wszyscy jakby od nóg marzniemy... A tacie mojemu to już trzeba było mocno perswadować, że kalesony nie sa po to żeby je nosic od poździernika do lipca...
20 listopada 2017 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tu w Aldi tego nie mieli, ale nie dałam za wygraną :)
Jako ,że mam za lekką walizkę to poszłam do Migrosa , kupiłam jeszcze szokolade , ser- iiiiiiii Pinot Noir przecieniony z 17 stu franciszków na 5, ale jest bardzo przeterminowany bo to 2011 rocznik..:)

Cukru dosypiesz i będzie dobre  
20 listopada 2017 17:35 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

Cukru dosypiesz i będzie dobre :wino: :-)

Ale profan z Ciebie Misiek...
Sam se cukru do baku nasyp 
20 listopada 2017 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Ja to pod tym względem mam porzadną rodzinę... :lol2:, ale to chyba dlatego, że my wszyscy jakby od nóg marzniemy... A tacie mojemu to już trzeba było mocno perswadować, że kalesony nie sa po to żeby je nosic od poździernika do lipca... :lol1:

Jak zimno w d***,to potem te rozbiegane oczy i kombinowanie,którędy najkrócej do samochodu,albo do jakiegoś sklepu.Śmieszne i tragiczne zarazem.A męskie niewymowne przez 3/4 roku...
20 listopada 2017 17:37
Malina

Ja jestem 20 km od Stutgartu,dzisiaj jeszcze była jedna 38

Szkoda. Ja to "king size" potrzebuję Mierzyłam jedną, ale kolor kosmiczny jak dla mnie, czerwona.
20 listopada 2017 17:41
Malina

Ja kupilam M taką jak na tej fotce,a koleżanka kupiła szarą bez kaptura L

Szukałam takiej grafitowej bez kaptura, ale w tym Aldiku tylko 36/38 były. Może jutro podjadę do drugiego. I tak muszę się ruszyć gdzieś, chociaż pogoda fatalna...
20 listopada 2017 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ale profan z Ciebie Misiek...:brak wiary:
Sam se cukru do baku nasyp :hihi:

20 listopada 2017 17:50 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

Jasne! Już to widzę :zaskoczenie1:
Zwłaszcza taka sukienka. Do tego różowa :tanczy:
Dla  p r a w d z i w y c h  mężczyzn teraz w Aldi są, np. śliczne, odmładzające kalesony i  długie skarpety :super: :figiel:

Faceci w rajtuzach mój sąsiad tutejszy tak biega odziany w seksowne kalesonki ortowe
20 listopada 2017 17:55 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Faceci w rajtuzach:-) mój sąsiad tutejszy tak biega odziany w seksowne kalesonki ortowe:cwicze:

Nigdy, z własnej woli nie nosiłem klasycznych, zimowych kalesonów. 
Jedynie w wojsku, bo sprawdzali, czy ma się ubrane.
Czasami, zwłaszcza wiosną i jesienią na regatach, zakładam pod spód taką sportową, termoaktywną bieliznę.
Nie noszę też nigdy czapki na uszy.
Jest mi po prostu ciepło.
Z tego powodu, Pani Misiowa zimową porą nazywa mnie "piecykiem" 
23 listopada 2017 12:15 / 15 osobom podoba się ten post
Andrew

Fioletko miła, chętnie bym tę kawkę z Tobą wypił ale nie latanie po sklepach. To jest coś, czego po prostu nie cierpię. A poza tym masz już doradcę i nie wiem jakby zareagował na moją obecność. Chyba że lubisz tak we troje .... :przytula:

Moim doradca wczorajszym byl nasz forumowy kolega Orimo Orimowski! Co by mial powiedziec? Czesc chyba, albo jaka inna forma powitajki by padla;) Apropo...Upolowal mi buty takie,ze hohoho! Ja siedzialam jak bosonoga blotna nimfa, a Miro tylko buty mi donosil;))) Kontenta jestem jak nie wiem co! To juz chyba z 15 par upolowalam na tym wyjezdzie. Czas dokupic jakis kufer, bo jak ja to stad do domu dotransportuje? ;))))
23 listopada 2017 12:51 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moim doradca wczorajszym byl nasz forumowy kolega Orimo Orimowski! Co by mial powiedziec? Czesc chyba, albo jaka inna forma powitajki by padla;) Apropo...Upolowal mi buty takie,ze hohoho! Ja siedzialam jak bosonoga blotna nimfa, a Miro tylko buty mi donosil;))) Kontenta jestem jak nie wiem co! To juz chyba z 15 par upolowalam na tym wyjezdzie. Czas dokupic jakis kufer, bo jak ja to stad do domu dotransportuje? ;))))

Istna z Ciebie Imelda Marcos a nie tam Mysza Fioletowa.hihi hi.15 par?Kiedy Ty w tym zdążysz połazić?Ale nimfa mi się bardzo spodobała:)Już widzę oczami wyobraźni jak nimfa siedzi a Miro Mirowski,krąży wokół niczym paź królowej:):)15 par......idępoliczyć wszystkie moje buty/bez kapci:)/
23 listopada 2017 12:53 / 11 osobom podoba się ten post
kasia63

Istna z Ciebie Imelda Marcos a nie tam Mysza Fioletowa.hihi hi.15 par?Kiedy Ty w tym zdążysz połazić?Ale nimfa mi się bardzo spodobała:)Już widzę oczami wyobraźni jak nimfa siedzi a Miro Mirowski,krąży wokół niczym paź królowej:):)15 par......idępoliczyć wszystkie moje buty/bez kapci:)/

Tak,wiem jak to brzmi. Ale Kasiu. Takie okazje? Wczoraj kowbojkowe takie St.Oliviera. Za 9 ojro!! No nie moglam ich zostawic na polce. I botki na koturnach. Granatowe. Marki Stylesnob. Ze 195 ojro na 16. No nie umialam im sie oprzec ;))) Chyba jestem chora
P:S Zaraz tam paz. Taki maly pazik najwyzej ;)))  No i jaki sympatyczny! ;))
23 listopada 2017 12:56 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tak,wiem jak to brzmi. Ale Kasiu. Takie okazje? Wczoraj kowbojkowe takie St.Oliviera. Za 9 ojro!! No nie moglam ich zostawic na polce. I botki na koturnach. Granatowe. Marki Stylesnob. Ze 195 ojro na 16. No nie umialam im sie oprzec ;))) Chyba jestem chora:-)
P:S Zaraz tam paz. Taki maly pazik najwyzej ;)))  No i jaki sympatyczny! ;))

Nie znam się na markach i nie przepadam za zakupami ciuchowo-butowymi.Kupuję ,jak potrzebuję.Więc nt zakupoholizmu nie mnie się wypowiadać:)Policzyłam :)Mam 9 par butów to kudy mnie do Ciebie?:):):):)
23 listopada 2017 13:00 / 10 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie znam się na markach i nie przepadam za zakupami ciuchowo-butowymi.Kupuję ,jak potrzebuję.Więc nt zakupoholizmu nie mnie się wypowiadać:)Policzyłam :)Mam 9 par butów to kudy mnie do Ciebie?:):):):)

Ja mam fiola na punkcie butow i perfum. Oraz smiesznych skarpetek. Do perfumerii nie wchodze wcale, na wszelki wypadek, bo DM czy Rosmann mnie jakos tak nie korci do wydawania pieniedzy. Ale buty? Za jakies grosze? No nie moge, po prostu nie moge ich zostawic. Musze sie udac na terapie chyba. I moze nawet to zrobie. Po Nowym Roku;)))
P:s: W tamtym tygodniu upolowalam mokasyny na slupku, rude , marki camel, skorzane, za 2.50 ojro;))) I nie sa felerne!! Piekne i porzadne butki;)))
23 listopada 2017 13:16 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Dolicz jeszcze laczki prysznicowe i będzie ładne 10 ....