Zakupy 4

19 listopada 2017 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

mam bzika na punkcie kurtek pikowanych,mam już kilka kolorów.ale w sobotę w Aldi za całe 7,99 i jak było nie wziąć

Bardzo ładna kurteczka- tu w CH też jest Aldi, może się jutro tam bujne :)
20 listopada 2017 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Przed chwilą kupiłam sukienkę w Aldi cieplutka polecam są jeszcze szare różowe i jasno niebieskie

A jak zmienia kobietę  
Można powiedzieć, że wręcz odmładza 
20 listopada 2017 16:48 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

A jak zmienia kobietę :upup: :super:
Można powiedzieć, że wręcz odmładza :radosc:

Mężczyzn e pewnie tez odmlodzi, a nawet można powiedzieć zmieni
20 listopada 2017 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Przed chwilą kupiłam sukienkę w Aldi cieplutka polecam są jeszcze szare różowe i jasno niebieskie

Oglądałam dzisiaj. Ale chciałam bez kaptura i  rozmiaru się nie dokopałam.
20 listopada 2017 16:52 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

mam bzika na punkcie kurtek pikowanych,mam już kilka kolorów.ale w sobotę w Aldi za całe 7,99 i jak było nie wziąć

Polowałam na nią i nie upolowałam. Rozmiaru. Malinka, dużo było ? U mnie już nie ma w okolicy.A gdzie Ty w ogóle jesteś ?
20 listopada 2017 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Mężczyzn e pewnie tez odmlodzi, a nawet można powiedzieć zmieni:radosc:

Jasne! Już to widzę 
Zwłaszcza taka sukienka. Do tego różowa 
Dla  p r a w d z i w y c h  mężczyzn teraz w Aldi są, np. śliczne, odmładzające kalesony i  długie skarpety  

20 listopada 2017 17:11 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

Jasne! Już to widzę :zaskoczenie1:
Zwłaszcza taka sukienka. Do tego różowa :tanczy:
Dla  p r a w d z i w y c h  mężczyzn teraz w Aldi są, np. śliczne, odmładzające kalesony i  długie skarpety :super: :figiel:

Oj Misiek... Odmłodzona "laska" u męskiego boku bardzo odmładza...
20 listopada 2017 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Jasne! Już to widzę :zaskoczenie1:
Zwłaszcza taka sukienka. Do tego różowa :tanczy:
Dla  p r a w d z i w y c h  mężczyzn teraz w Aldi są, np. śliczne, odmładzające kalesony i  długie skarpety :super: :figiel:

Zastanawiam się dlaczego mężczyźni mają uraz do kalesonów.Ta "moja sierota"nie chce nosić a potem trzesie się jak Icek na gooownie.Głupota totalna.A może myśli,że trafi mu się niespodziewana randka z młodą,zgrabną i powabną...niech zapomni...:plask:
20 listopada 2017 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Oj Misiek... :lol2: Odmłodzona "laska" u męskiego boku bardzo odmładza... :hihi:

Nooo!
Nieźle to sobie wykoncypowałaś  
W końcu każde wytłumaczenie jest dobre dla kobiety, kiedy ta zechce sobie kupić coś nowego.
20 listopada 2017 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Tych kurteczek w moim Aldiku nie widziałam... bo jakby były to pewnie dałabym sie skusić.., a sukienki fajne, tylko ja cierpie na tzw. zimne nogi, a zwłascza kolana i dlatego głównie chodze w spodnach... ))))
20 listopada 2017 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Polowałam na nią i nie upolowałam. Rozmiaru. Malinka, dużo było ? U mnie już nie ma w okolicy.A gdzie Ty w ogóle jesteś ?

Ja jestem 20 km od Stutgartu,dzisiaj jeszcze była jedna 38
20 listopada 2017 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Oglądałam dzisiaj. Ale chciałam bez kaptura i  rozmiaru się nie dokopałam.

Ja kupilam M taką jak na tej fotce,a koleżanka kupiła szarą bez kaptura L
20 listopada 2017 17:26 / 3 osobom podoba się ten post
Tu w Aldi tego nie mieli, ale nie dałam za wygraną :)
Jako ,że mam za lekką walizkę to poszłam do Migrosa , kupiłam jeszcze szokolade , ser- iiiiiiii Pinot Noir przecieniony z 17 stu franciszków na 5, ale jest bardzo przeterminowany bo to 2011 rocznik..:)