Mi też pasuje ,tylko boje się,że się zgubie,bo nigdy nie byłam w stolicy.
Mi też pasuje ,tylko boje się,że się zgubie,bo nigdy nie byłam w stolicy.
Beatko nie wiem gdzie przyjedziesz,ale Złote Tarasy i Dworzec Centralny są przy jednej ulicy.Z Zachodniego dworca też dostaniesz szybko.Poradzisz sobie.
Ale wam zazdroszczę tego spotkania,chociaż jakieś fotki wstawcie na pocieszenie dla tych co nie mogą przyjechać:-)
28 grudnia 2017 Warszawa Złote Tarasy 12 :45 koło Empiku.
Spotkanie opiekunowe.
Przegłosowano ,że ten termin bardziej pasuje.Ewentualnie godzina może być wcześniej ,ale to Alaska z Basią niech się określą.
Może zabalujecie do następnego rana, to do Was dołączę :-)
28 grudnia 2017 Warszawa Złote Tarasy 12 :45 koło Empiku.
Spotkanie opiekunowe.
Przegłosowano ,że ten termin bardziej pasuje.Ewentualnie godzina może być wcześniej ,ale to Alaska z Basią niech się określą.
Myślisz,że te Warszawiaki takie gościnne i kawałek poduszki zaproponują. :hihi:......" Nie masz cwaniaka nad Warszawiaka...."
A nawet miejsce od ściany na kanapie:smiech3:
Beatko nie wiem gdzie przyjedziesz,ale Złote Tarasy i Dworzec Centralny są przy jednej ulicy.Z Zachodniego dworca też dostaniesz szybko.Poradzisz sobie.
Juz się boje,że się zgubię,centralny,zachodni...Ale przysam Bogu,że dojadę :bravo:
Juz się boje,że się zgubię,centralny,zachodni...Ale przysam Bogu,że dojadę :bravo:
A nawet miejsce od ściany na kanapie:smiech3:
Nawet jakbys chciała się zgubić to nie dasz rady. Dworzec Centralny znajduje się tuż prz Złotych Tarasach,są kierunkowskazy wszędzie,a nawet jak pójdziesz w inną stronę,to po wyjściu na ulicę zobaczysz ogromny neon "Złote Tarasy". W najgorszym wypadku zapytasz się kogoś jak dojsc ,a każdy ci powie bo ludzi tam zawsze pełno.