Nie wiem jak wy ale niektore rzeczy w Niemcach maja lepsza jakosc,dla przykladu proszki,ogolnie chemia,plyny ale to najlepiej jest slac busem,nie ma co dzwigac tobolow.
Nie wiem jak wy ale niektore rzeczy w Niemcach maja lepsza jakosc,dla przykladu proszki,ogolnie chemia,plyny ale to najlepiej jest slac busem,nie ma co dzwigac tobolow.
Wspaniałe, byłam na urodzinach, ciasto jadłam, wino pilam, wódkę tez:szampan:
Oooooo, to fajnie masz . Rozrywka jak ta lala . A pisać jeszcze możesz ? Ja dzisia jrobię kolację na zakończenie pewnego etapu robót budowlanych . Tez będzie winko no i wkleiła mi cola. Nic tu nie skłamiesz,nic a nic .
Dodaliśmy kilka nowych emotek z jedzeniem, winem itp. O.
Oooooo, to fajnie masz . Rozrywka jak ta lala . A pisać jeszcze możesz ? Ja dzisia jrobię kolację na zakończenie pewnego etapu robót budowlanych . Tez będzie winko :cola: no i wkleiła mi cola. Nic tu nie skłamiesz,nic a nic .:lol3:
Dodaliśmy kilka nowych emotek z jedzeniem, winem itp. O.
Chemia jest lepszej jakości. Lubię froscha, tanie i dobre.
Zawsze wiozę kilka sztuk z dmu.
Rowerem byłam tj na rowerze jechałam, niecwezykiem:spacer z psem:
Wczoraj bylysmy z pdp i jej corka u lekarza,dzisiaj na grilu u freunda pdp. Pogoda ladna to mozna lapac witamine d ze slonca. Mam w planach posiac rzodkiewke i salate do doniczek,ciekawam czy wyrosna. Robie maly ogrodek na 3 doniczki u pdp a tak dla zajecia sie czyms pozytecznym i tyz wsadze cebule do donic na szczypior.