Jak minął dzień 2

11 kwietnia 2018 18:35
Dusia1978

U nas dzisiaj spokojnie. Obiad ugotowany, zjedzony. A, ze dziadzio wczoraj sie napracowal w ogrodzie:trawnik: to dzisiaj dal sobie spokoj. Siedzielismy wszyscy na tarasie. :hustawka1:. i zajadalismy truskawki z bita smietana. :je babeczke: Teraz juz po kolacji. Cisza, spokoj i cd. relaksu. :hustawka:Jutro juz bede sie pakowala wiec szybko zleci dzien a w piatek?....Wyjadz do domciu. :ferrari::radosc1:

Przed zmianą ze zmienniczką i wyjazdem mam zawsze ból brzucha.
Na to nie ma lekarstwa, lekarz powiedział, że to na tle nerwowym.
12 kwietnia 2018 13:29 / 2 osobom podoba się ten post
My dziś z babcia byłyśmy z rutynowej kontroli badań krwi. Żyły babci nie mogli znależć, kłuli ja w drugę rękę. Zmierzyli tez ciśnienie, miała 159/105 i to jest dobre ciśnienie jakna 88-letnią osobę..... Najlepsze było na końcu, dostałyśmy 19E mandatu za brak biletu parkingowego. Tylko ja się pytam, gdzie ten parkomat żeby można było pobrać bilet!
12 kwietnia 2018 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
Dni mijają szybko, obiad zrobiłam, zjedliśmy. Spacer później zakupy w aldim, sjesta, kolacja. Jutro posadzę kwiaty i zrobię pranie.
12 kwietnia 2018 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien byl u nas spokojny. Sniadanie, zakupy, sprzatanie i pranie. 
Po obiedzie dziadzio zajal sie praca w ogrodzie, ja zaczelam sie pakowac. Dziadzio pyta sie co ja robie? Ja mowie ´, ze jutro wyjezdzam. Byl bardzo zdziwiony. i smutny 
Tera juz spi bo napracowal sie dzisiaj sporo w ogrodzie. Ja mam czas na dopakowanie walizki i chwile wytchnienia przed komputerem. Jutro to juz zleci. Bede wygladala zmienniczki i okolo godziny 17 wyruszam do PL. Wszystkim , ktorzy tez wyruszaja w droge zycze szczesliwej podrozy do celu. 
12 kwietnia 2018 22:00
Dzisiaj byłam u niemieckiego laryngologa z moją przypadłością nosową. Okazuje się, że po operacji krzywej przegrody nosowej, którą miałam 4 lata temu, utworzyła mi się jakaś fałda w jednej komorze nosowej i to jest przyczyną moich dolegliwości niby alergicznej. Dostałam jakiś sprey na 2 tygodnie, a przy następnej wizycie mam się okrelślić, czy chcę to usunąć. Ehhh, mam dość, z tymi kłopotami nosowymi borykam się już 20 lat.
12 kwietnia 2018 22:13 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzien byl u nas spokojny. Sniadanie, zakupy, sprzatanie i pranie. :pranie::prasowanie::suszenie:
Po obiedzie dziadzio zajal sie praca w ogrodzie:trawnik:, ja zaczelam sie pakowac. Dziadzio pyta sie co ja robie? Ja mowie ´, ze jutro wyjezdzam. Byl bardzo zdziwiony. :bezradny:i smutny :placze2:
Tera juz spi bo napracowal sie dzisiaj sporo w ogrodzie. :dobranoc1:Ja mam czas na dopakowanie walizki i chwile wytchnienia przed komputerem. :pisanie na forum:Jutro to juz zleci. Bede wygladala zmienniczki i okolo godziny 17 wyruszam do PL. :motor:Wszystkim , ktorzy tez wyruszaja w droge zycze szczesliwej podrozy do celu. :buziaki2:

Bedzie mi brakowało na tym forum  odzywaj sie z Pl czasem  i oczywiście szczęśliwej podróży 
13 kwietnia 2018 07:12
Anettep

Bedzie mi brakowało na tym forum :smutny: odzywaj sie z Pl czasem :pisanie na forum: i oczywiście szczęśliwej podróży :ferrari:

Dziękuję
13 kwietnia 2018 09:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzien byl u nas spokojny. Sniadanie, zakupy, sprzatanie i pranie. :pranie::prasowanie::suszenie:
Po obiedzie dziadzio zajal sie praca w ogrodzie:trawnik:, ja zaczelam sie pakowac. Dziadzio pyta sie co ja robie? Ja mowie ´, ze jutro wyjezdzam. Byl bardzo zdziwiony. :bezradny:i smutny :placze2:
Tera juz spi bo napracowal sie dzisiaj sporo w ogrodzie. :dobranoc1:Ja mam czas na dopakowanie walizki i chwile wytchnienia przed komputerem. :pisanie na forum:Jutro to juz zleci. Bede wygladala zmienniczki i okolo godziny 17 wyruszam do PL. :motor:Wszystkim , ktorzy tez wyruszaja w droge zycze szczesliwej podrozy do celu. :buziaki2:

Jesteś spakowana? Jak ja nie lubię pakowania, zawsze to odkładam na ostatnią chwilę.
Kiedyś woziłam dużo rzeczy z Niemiec, mogłam ledwo zamknąć walizkę.
Miałam walizkę, jedną torbę, drugą podręczną jak wół. Od roku nie przesadzam z kupowaniem.
13 kwietnia 2018 10:31 / 2 osobom podoba się ten post
ela.p

Jesteś spakowana? Jak ja nie lubię pakowania, zawsze to odkładam na ostatnią chwilę.
Miałam walizkę, jedną torbę, drugą podręczną jak wół. Od roku nie przesadzam z kupowaniem.

Jestem spakowana. Ja dużo rzeczy nie przywiozłam ale dostałam trochę alkoholu w prezencie i mussssss zabrać ze sobą. Do tego dostałam sporo słodyczy i kawy.  Jak prezenty to trzeba zabrać. 
13 kwietnia 2018 13:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Jestem spakowana. Ja dużo rzeczy nie przywiozłam ale dostałam trochę alkoholu w prezencie i mussssss zabrać ze sobą. Do tego dostałam sporo słodyczy i kawy.  Jak prezenty to trzeba zabrać. :kwiatek dla ciebie:

Wygodnej podróży do Polski.
13 kwietnia 2018 22:00
Padam na pysk co za dzien. Mysmy z pdp wszystko zalatwily przed jutrzejszym wyjazdem do jej kolezanki ale ile trza bylo sie nachodzic,ubrania na jutro wybierac,szykowac,prezent pakowac,jeszcze obiad zrobic a szkoda gadac,nie mam sil. Umylam sie i dopiero jestem.
13 kwietnia 2018 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
ela.p

Nie wiem jak wy ale niektore rzeczy w Niemcach maja lepsza jakosc,dla przykladu proszki,ogolnie chemia,plyny ale to najlepiej jest slac busem,nie ma co dzwigac tobolow.
13 kwietnia 2018 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Jestem spakowana. Ja dużo rzeczy nie przywiozłam ale dostałam trochę alkoholu w prezencie i mussssss zabrać ze sobą. Do tego dostałam sporo słodyczy i kawy.  Jak prezenty to trzeba zabrać. :kwiatek dla ciebie:

Bezpiecznej drogi i odpocznij w domostwie,zagladaj do nas. Ja ciebie lubie,jestes wygadana i odwazna jak na pierwszy wyjazd to musze napisac,ze dobrze ci poszlo. Jak se przypomne moj pierwszy wyjazd to sama sobie nie wierze zem miala tyle nerwow
13 kwietnia 2018 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
EwaR65

Bezpiecznej drogi i odpocznij w domostwie,zagladaj do nas. Ja ciebie lubie,jestes wygadana i odwazna jak na pierwszy wyjazd to musze napisac,ze dobrze ci poszlo. Jak se przypomne moj pierwszy wyjazd to sama sobie nie wierze zem miala tyle nerwow :flaga Polski: :ferrari:

Kto nie ryzykuje nie pije 

15 kwietnia 2018 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
Niedziela spokojna, sąsiadki nie było bo pojechała do wnuka.
Dziadzio zjadł kolację, umyty, ubrany. Zaraz czas iść spać.