Jak minął dzień 2

03 maja 2018 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ja to sie dziś nawet załapałam na nabożeństwo majowe w naszej wioskowej kapliczce  
04 maja 2018 15:09 / 1 osobie podoba się ten post
Mój dzień? Piesek rano, rowerek tuż po spacerku :) A teraz ambitny plan mam: pójść do sklepu i coś zrobić na obiad. Kawa się skończyła na dodatek, więc motywacja tym większa. Powiem wam, że rano tryskałam energią, ale jakoś raptem opadło to wszystko.
04 maja 2018 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Kompot z jabłek uwielbiam wrzucam jabłka do osłodzonej i już gotującej sie wody . Dodaje troche cynamonu i pare goździków. 

Dobra, juz dobra kobity,moze ja zle robilam kompoty,moze dalam za malo jablek na ilosc wody ale normalnie to bylo mdle ale przekonujecie mnie dodatkami. Teraz jest dobra pora na duzo picia,cieplo sie robi,trza bedzie robic. Moja pdp lubi herbaty owocowe,sok jablkowy mieszany z woda pol na pol,lubi tyz kawe. Nie moze pic sokow tych takich owocowych,multiwitaminowych,pomaranczowych bo ma biegunke to nie kupujemy,wole se oszczedzic smierdzacej roboty
04 maja 2018 23:01
Nie Wiem Czy w dobrym temacie Pisze. Ha.
W Sumie nie udzielam sie tutaj wcale. Ale napisalam kiedys Pare postow.
Moj pierwszy wpis 2012 roku. Taka mllodziutka bylam .
Mamy 2018 a ja Dale w temacie.
Kobietki kochane czy jest tutaj Ktos w okolicy passau ..
05 maja 2018 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
06 maja 2018 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj czyściłam sztućce. Dziadzio obrał warzywa na sałatkę. Wybraliśmy się na spacer, teraz czas na kolację.
06 maja 2018 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
ela.p

Dzisiaj czyściłam sztućce. Dziadzio obrał warzywa na sałatkę. Wybraliśmy się na spacer, teraz czas na kolację.

No w niedzielę , Ela.p ja wczoraj czyściłam srebra kuchenne, sztuk trzy
06 maja 2018 18:04 / 3 osobom podoba się ten post
Miło spędziłam przerwę, przyjechała zmotoryzowana koleżanką , następnie spacerkiem wśród pól i alejek udaliśmy się w odwiedziny do uziemionej kolezanki teraz tylko kolacja, toaleta ,pdp do łóżka , ja chyba Tatort?
06 maja 2018 18:05
Na pewno Tatort , z Koloni.
06 maja 2018 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
Niedziela przyjemnaTroszeczke spieklam "raka"na basenie...ale przed urlopem wskazane.Kolacja zaliczona....jeszcze wieczorny spacerek....jutro od 7do pracy
06 maja 2018 19:59
dorotee

Miło spędziłam przerwę, przyjechała zmotoryzowana koleżanką , następnie spacerkiem wśród pól i alejek udaliśmy się w odwiedziny do uziemionej kolezanki:chaplin: teraz tylko kolacja, toaleta ,pdp do łóżka , ja chyba Tatort?:strach przed noca:

Poszukaj filmu jakiego na cda np. Jeśli lubisz thrillery to "Tożsamość" polecam. Ja wieczorkiem sobie obejrzę "Marcowe idy".
06 maja 2018 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Poszukaj filmu jakiego na cda np. Jeśli lubisz thrillery to "Tożsamość" polecam. Ja wieczorkiem sobie obejrzę "Marcowe idy".

W domu jesteś to i  marcowe igraszki w głowie
06 maja 2018 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

W domu jesteś to i  marcowe igraszki w głowie :-)

No własnie od dwóch dni już mnie tam nie ma 
06 maja 2018 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
Ja dziś miałam całkiem sporo wolnego czasu, także przy pięknej pogodzie wybrałam się do berlińskiego zoo :)
07 maja 2018 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dzięki, trochę za dużo emocji Tatort z Kolonii to gwarancja dobrego kryminału .nie wiem jak to się dzieje, ale tutejsze kryminały są dobre, w przeciwieństwie do innych romansideł, tych nie da się oglądać ,w większości.