Ziemniak surowy?
Ziemniak surowy?
Mnie to by lapa odpadla , chyba ze chlopa poprosze , to bedzie trzepal :lol3:
Skąd wiesz ,że " trzepie" mój Osobisty!!??? Byłaś u mnie !!!??? ...:smiech3:
Też zrobię brokułową dla nas obojga, ale dla pdp zeszrotowany len w tym, a nie pestki :)
Dla kompletu szczęścia pdp dostanie też tzw. kompot z jabłek z w/w lnem w środku, mam jeszcze resztki w lodówce.
No niedzielę mamy, nieprzepracowujmy się :-)
Podgladamam :czerwieni sie:, przez dziurke od klucza ::lol3:
Podglądowywać,podglądowywać??? ...kto podglądywowuje ten jest wielka świnia....:smiech: :smiech2:
A kto chamowi zabroni??)))
Len z pewnych względów? Jak smakuje, mojej PDP nie smakowalo jak poprzedniczka gotowala, mi wolno budyń gotować i kaszke i ew zupę ryzowa. Ma smak na catering, nie będę zabraniac:chaplin:
A kto chamowi zabroni??)))
Czepiasz się wiesz . udowadniasz i musisz postawić na swoim . ;p Owszem kiełbasa w bigosie ma średnia twardość , ale przynajmniej sie nie rozpada, na moj gust jest normalna. Troszkę mięska z boczku mama kroi w kostkę i tez wrzuca do bigosu. A słoniną z boczku karmię ptaki zimą. Daj sobie powiedziec ze wcale nie musi ociekac tłuszczem. :nerwowy: Knorrku ...... bądź miły . :-)
To niewiele widziałeś,a zwłaszcza mojego bigosu.Howhg.:-)
O gustach i guścikach nie dyskutuje,a wylewanie tego co najlepsze zostało po mięsie ,uważam za " zbrodnię" ,a o mące nie było ani słowa.:-) .Sos zawsze był i pozostanie wykończeniem dania i każdy szef kuchni Ci to powie.A pęczak jest jak najbardziej bardzo dobrym zestawieniem z kuchni polskiej.:wystawia jezyk2: :radosc: