Na wyjeździe 39

09 listopada 2017 20:44 / 4 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Racja, wtedy jest światowo i lepiej smakuje...:-)

Ale uszka ma niewygodne ta porcelana :)
Łaskę zrobiłam tej porcelanie, bo nikt jej tu nie pożąda.
Smakowało tak samo, jak wcześniej z mojej ulubionej czerwonej :)))
10 listopada 2017 21:15 / 7 osobom podoba się ten post
Coś się zaczyna dziać z moją pdp. Nie wygląda to dobrze. Nawet nie mam odwagi napisać tego co mam na myśli. Może tylko mi się tak zdaje i wszystko będzie dobrze ale jak do tej pory gdy mi się tylko zaczynało coś zdawać to niestety bardzo szybko się potwierdzało. A rodzina gdzieś w Afryce Południowej i martw się teraz sam człowieku.
10 listopada 2017 22:23 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Coś się zaczyna dziać z moją pdp. Nie wygląda to dobrze. Nawet nie mam odwagi napisać tego co mam na myśli. Może tylko mi się tak zdaje i wszystko będzie dobrze ale jak do tej pory gdy mi się tylko zaczynało coś zdawać to niestety bardzo szybko się potwierdzało. A rodzina gdzieś w Afryce Południowej i martw się teraz sam człowieku.

Co sie dzieje Alinko?
10 listopada 2017 22:38 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Nie masz telefonu do lekarza rodzinnego? 
11 listopada 2017 13:01 / 12 osobom podoba się ten post
Jestem tu ostatni dzień. Jutro przyjeżdża zmienniczka a ja po południu jadę jeszcze na miesiąc na drugi " wygwizdów " Sztele oceniam jako dobrą. Babcia zawsze uśmiechnięta, rodzina współpracująca ( może ciut za często wpadają na pogaduszki w porze obiadu ), pracy niewiele, polubiłam prasowanie dzięki stacji parowej ( kupiłam juz córce pod choinkę ), zawarłam nowe znajomosci ( może dłużej przetrwają ? ).....W każdym razie nie nudzilam się....
11 listopada 2017 14:28 / 15 osobom podoba się ten post
Byłam dzisiaj na króciutkim spacerku i spotkałam mojego " Ulubieńca" ...,a mówiłam dziadowi, żeby tak mordy tfu...dzioba nie darł ,bo mu ktoś pióra z dupy powyrywa.... ...a może go tak ta Latawica małżonka urządziła? No też bym nie zdzierżyła tego wiecznie rozdartego dzioba.....Acha, nowy budzik mamy...
11 listopada 2017 14:32 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

Byłam dzisiaj na króciutkim spacerku i spotkałam mojego " Ulubieńca" ...,a mówiłam dziadowi, żeby tak mordy tfu...dzioba nie darł ,bo mu ktoś pióra z dupy powyrywa....:smiech3: ...a może go tak ta Latawica małżonka urządziła? No też bym nie zdzierżyła tego wiecznie rozdartego dzioba.:smiech3:....Acha, nowy budzik mamy...:smiech2:

Eeee, skoro piora z dupy wyrwane to nawet zabijac go zal. Taki jakis wyplosz sie z niego porobil ;)
11 listopada 2017 17:01 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Eeee, skoro piora z dupy wyrwane to nawet zabijac go zal. Taki jakis wyplosz sie z niego porobil ;)

Dupka goła, to i  wypłoszony
11 listopada 2017 17:53 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Byłam dzisiaj na króciutkim spacerku i spotkałam mojego " Ulubieńca" ...,a mówiłam dziadowi, żeby tak mordy tfu...dzioba nie darł ,bo mu ktoś pióra z dupy powyrywa....:smiech3: ...a może go tak ta Latawica małżonka urządziła? No też bym nie zdzierżyła tego wiecznie rozdartego dzioba.:smiech3:....Acha, nowy budzik mamy...:smiech2:

A tam Alaska... Jemu ktoś koło pióra zrobił... faktycznie może za to darcie dzioba...
11 listopada 2017 17:56 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

:lol1: A tam Alaska... :lol2: Jemu ktoś koło pióra zrobił... :lol3: faktycznie może za to darcie dzioba...:smiech3:

Pawie mogą zrzucać ogon. Na wiosnę będzie miał nowy :)
11 listopada 2017 17:58 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Pawie mogą zrzucać ogon. Na wiosnę będzie miał nowy :)

Teraz taki trochę w "opłakanym stanie"...
11 listopada 2017 17:59 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Teraz taki trochę w "opłakanym stanie"... :smiech3:

Rozbiera się przed świętami do rosołu :)
11 listopada 2017 18:01 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Rozbiera się przed świętami do rosołu :)

Podejrzewam, że on na rosół to swoją żonę wyśle...
11 listopada 2017 18:05 / 6 osobom podoba się ten post
nowadanuta

:smiech3: Podejrzewam, że on na rosół to swoją żonę wyśle... :smiech3:

Ale może lubi grzybki...
11 listopada 2017 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
Czy nasza Alinka już się odzywała, co z jej podopieczną ???