Na wyjeździe 39

08 listopada 2017 10:19 / 4 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Do d...taki partner co chce wyżywienia od partnerki...On ją żywi i ubiera...współczuję Ci, że tylko z marudami masz do czynienia...

Weź się bujnij ode mnie ..i nie współczuwaj .... Widocznie z marudami nie miałam do czynienia skoro z jednym wytrzymałam ( i On ze mną też ) przez 40 lat i dobrze Go wspominam ...Mówi Ci to coś ? .....Wspólczuj sobie samemu .....a ja twojej Żonie ...bardzo , bardzo współczuwam .
08 listopada 2017 10:21 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Weź się bujnij ode mnie ..i nie współczuwaj .... Widocznie z marudami nie miałam do czynienia skoro z jednym wytrzymałam ( i On ze mną też ) przez 40 lat i dobrze Go wspominam ...Mówi Ci to coś ? .....Wspólczuj sobie samemu .....a ja twojej Żonie ...bardzo , bardzo współczuwam .

Bujnij się od mojej żony, bo jeśli 40 lat z Nią wytrzymałem, a była taka zlośliwa jak Ty, to coś znaczy...
08 listopada 2017 10:22 / 5 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Kuchnia jest od gotowania a nie siedzenia...no czasem od seksu...ale raczej gotowanie...:-)

No w porządku :) Nawet ziemniaki do obierania może wyrwać z ręki 
08 listopada 2017 10:25 / 4 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Bujnij się od mojej żony, bo jeśli 40 lat z Nią wytrzymałem, a była taka zlośliwa jak Ty, to coś znaczy...

No popatrz Ty ?...Taka samiusieńka jak ja ?....Cieszę się bardzo ....moja krew .
08 listopada 2017 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No popatrz Ty ?...Taka samiusieńka jak ja ?....Cieszę się bardzo ....moja krew .

Wiesz co...daj mi spokoj ze swoimi złośliwościami...ja Cię omijam a Ty pierwsza zaczepiasz...potem marudzisz, że ja maruda...śmieszne to...
08 listopada 2017 10:31 / 3 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Wiesz co...daj mi spokoj ze swoimi złośliwościami...ja Cię omijam a Ty pierwsza zaczepiasz...potem marudzisz, że ja maruda...śmieszne to...

Ależ ja nie marudzę ...przecież . Ja to lubię .
08 listopada 2017 19:33 / 12 osobom podoba się ten post
Poznalam dzis " pania w kapeluszu", albo jak kto woli z dobrym autem , i musze powiedziec , ze zdjecia nie oddaja urody jaka owa pani posiada , jestem pod wielkim wrazeniem, a przy tym bardzo serdeczna , fajna rowna babka
08 listopada 2017 19:50 / 10 osobom podoba się ten post
magdzie

Poznalam dzis " pania w kapeluszu", albo jak kto woli z dobrym autem , i musze powiedziec , ze zdjecia nie oddaja urody jaka owa pani posiada , jestem pod wielkim wrazeniem, a przy tym bardzo serdeczna , fajna rowna babka :przyjaciele:

Och,  Madziu  dziękuję.  Teraz ja: spodziewałam się fajnej babeczki, ale Madzia jest baaardzo fajna, pod kazdym względem i taka ładna czarnula z pięknymi , śmiejącymi   oczkami .  Fajnie , to fajnie  
09 listopada 2017 13:14 / 10 osobom podoba się ten post
Dla rozjaśnienia tego burego dnia, synowa pdp pojechała za 1 górkę i 1 las, do Francji, a dokładniej do tamecznej cukierni i zakupiła eklery + ciastka z czekoladą, którymi to szczodrze podzieliła się ze mną.
Ten rodzaj francuskiej diety bardzo mi odpowiada
To taki przyczynek do tematu diet wszelakich
09 listopada 2017 17:37 / 9 osobom podoba się ten post
Wczoraj i dzis przeszlam szybki kurs tanca osob starszych , w niedziele wybieramy sie na balety - tym razem bede w roli partnera babci ))
09 listopada 2017 19:15
magdzie

Wczoraj i dzis przeszlam szybki kurs tanca osob starszych , w niedziele wybieramy sie na balety - tym razem bede w roli partnera babci ))

Discofox, czy latino? ;-)
09 listopada 2017 20:18
hagia

Dla rozjaśnienia tego burego dnia, synowa pdp pojechała za 1 górkę i 1 las, do Francji, a dokładniej do tamecznej cukierni i zakupiła eklery + ciastka z czekoladą, którymi to szczodrze podzieliła się ze mną.
Ten rodzaj francuskiej diety bardzo mi odpowiada :mniam:
To taki przyczynek do tematu diet wszelakich :lodowka:

No i sama Koleżanka wtranżoliła...echhh 
09 listopada 2017 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Poznalam dzis " pania w kapeluszu", albo jak kto woli z dobrym autem , i musze powiedziec , ze zdjecia nie oddaja urody jaka owa pani posiada , jestem pod wielkim wrazeniem, a przy tym bardzo serdeczna , fajna rowna babka :przyjaciele:

A jednak flaga nie była potrzebna 
09 listopada 2017 20:21 / 3 osobom podoba się ten post
opiekun.5

No i sama Koleżanka wtranżoliła...echhh :-)

No nie :)
Podzieliłam się resztą z koleżanką, z którą spacerowałam.
Po spacerze była kawa i słodkości na najlepszej porcelanie pdp
09 listopada 2017 20:36
hagia

No nie :)
Podzieliłam się resztą z koleżanką, z którą spacerowałam.
Po spacerze była kawa i słodkości na najlepszej porcelanie pdp :-)

Racja, wtedy jest światowo i lepiej smakuje...