Na wyjeździe 39

02 grudnia 2017 14:59 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Słyszałam ,że opiekunki jeżdżą do Heimów,gdzie przebywa już senior,ale od razu jest to wiadome i za zgodą opiekunki. Nigdy natomiast nie słyszałam żeby w szpitalu z pdp mieszkała,dla mnie to spore nadużycie ale i niebezpieczne,bo przecież w szpitalu pełno zarazków,a korzystać z łazienki pewnie musi równiez w szpitalu. Ja bym na 100 % od razu zrezygnowała  z takiej szteli,też nie pytałabym się czy mogę.

Moni,tobie taka przeprowdzka grozi?

Nie nie Ja bym się nie dała! ale koleżanka nie jest pewna czy kasę powinna wolać ekstra od firmy ,,dlatego pytam czy ktoś miał taką sytuację.
02 grudnia 2017 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Pierwsze słyszę.Umowę ma na opiekę domową czy szpitalną.?Zresztą kto pozwolił osobie do opieki w szpitalu zamieszkać.?W życiu i nigdy .To bardziej pod heim podlega.No jakiś dziwoląg.Chyba ktoś bez język i bardzo zdesperowany tam trafił,bo nie umiem tego w ogóle zrozumieć.

Masz rację że dziwne.ona nie jest desperatką a język bardzo dobry,myślę że rodzina pdp tak nią zamanipulowała bo to dość młody pdp a fajki pali namiętnie więc po paru dniach miała dość .
02 grudnia 2017 15:27 / 4 osobom podoba się ten post
hagia

W odliczaniu do tyłu, wyszła mi Alaska :) Dzięki za 5tys. polubienie :-)
A teraz uciekam na spacer łapać słońce na cały nadchodzący tydzień, gdzie ma go brakować.
Miłego popołudnia :hihihi:

03 grudnia 2017 13:33 / 8 osobom podoba się ten post
Byłam się przejść, bo ładnie wygląda ten padający śnieg,ale tak zmarzłam,że zamiast spacerować prawie biegłam. W pół godziny byłam z powrotem .
03 grudnia 2017 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Byłam się przejść, bo ładnie wygląda ten padający śnieg,ale tak zmarzłam,że zamiast spacerować prawie biegłam. W pół godziny byłam z powrotem .

A cóż to za zmarźluch? Troszeczkę poprószył śnieżek, temperatura w okolicach zera i już rejterada ? Kto by pomyslał, że taki piecuch z Ciebie. No tak, tak to  bywa, jak się całymi dniami przebywa w pobliżu piekarnika pilnujac kolejnych partii ciasteczek. Potem to ziiiimno wszędzie poza kuchnią. Słabiutka ta dzisiejsza młodzież  :) 
03 grudnia 2017 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
Kiedy ten dzień się skończy buuuu
03 grudnia 2017 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Kiedy ten dzień się skończy buuuu:-(

U mnie juz ciemno. Wlasnie zabunkrowalam sie.
03 grudnia 2017 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Kiedy ten dzień się skończy buuuu:-(

Michasiu... jeszcze chwila moment
03 grudnia 2017 17:13 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

U mnie juz ciemno. Wlasnie zabunkrowalam sie.

U .mnie jeszcze 5.5 godziny uff
03 grudnia 2017 17:13 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Michasiu... jeszcze chwila moment :przytula:

03 grudnia 2017 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
Jak tak jakoś ostatnio nie w temacie jestem,wiec moze mi ktoś powie co z tym nowym regulaminem ? Co podpisać sie gdzieś mam ?
03 grudnia 2017 17:15
michasia

U .mnie jeszcze 5.5 godziny uff

To znaczy, ze juz wyjezdzasz?
03 grudnia 2017 17:23 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Jak tak jakoś ostatnio nie w temacie jestem,wiec moze mi ktoś powie co z tym nowym regulaminem ? Co podpisać sie gdzieś mam ? :-)

O ptaszku była mowa złożyć czy cos
03 grudnia 2017 17:23 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

To znaczy, ze juz wyjezdzasz?

Nie  dzień kończę o 22.30. jeszcze przede mną długich 12 dni
03 grudnia 2017 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Nie  dzień kończę o 22.30. jeszcze przede :-(mną długich 12 dni

To strasznie dlugi dzien pracy. Wspolczuje.
Ale przed Toba tylko 12 dni. Minie.