Magdzie,kiedy miałaś zabieg?Szybciorem się ogarnęłaś zdaje mi się:).Ja 8.11 i dopiero 13.01 ruszyłam na roboty:)
Magdzie,kiedy miałaś zabieg?Szybciorem się ogarnęłaś zdaje mi się:).Ja 8.11 i dopiero 13.01 ruszyłam na roboty:)
Ja?, mialam tylko na zylaki
Żylaki i "wygojony bandzioch"?Nie kumam,ale mniejsza,nie wnikam.
Żylaki i "wygojony bandzioch"?Nie kumam,ale mniejsza,nie wnikam.
To Ci pisze , ze ja nie mialam zabiegu zadnego , oprocz zylakowych spraw .
To ja mialam operacje. 19 stycznia. 20 lutego jechalam do pracy , po konsultacji z lekarzem. Ale ja mam nudna stelle. Nic oprocz pomocy przy myciu babci oraz ugotowania obiadku, robic nie musze;)) Dzwigac mam zakazane. Tyle. Reszte czyli szczegoly moge poopowiadac na priv, bo tak wole.;)
Ty też się obudź!
:smiech2:
To Ci pisze , ze ja nie mialam zabiegu zadnego , oprocz zylakowych spraw .
Odbytu ...? ....Jednak zoperowałaś ...Tak tylko pytam , bo to wiadomo czy na stare lata ich nie nabędę ?...Na razie nie mam ..
Wiedzialam, ze@ sie odezwie , a moze masz wewnetrzne? Trza sprawdzic , slyszalam , ze po 50-tce kazdy ma , i trza sie poddac zabiegowi .Mi jeszcze troche brakuje. do 50- i oczywiscie))
Ha ha ha ,myślałam o Tobie a napisałam do Magdzie.....czytałam wczoraj do 2ej i chyba jeszcze śpię:):):)
Oooo,to się naprawdę pozbierałaś błyskawicznie:)Super:)Ja po miesiącu to się jeszcze do pracy nie nadawałam.Nie ,nie szczegóły,aż tak ciekawa nie jestem.Chciałam tylko wiedziec jak szybko doszłaś do sprawności.Dzięki:)
I sorki Was obie za pomyłkę:):)
Książka ma tytuł:"Perska miłość"Laila Shukuri- Polka,która w Kuwejcie wyszła za mąż za Syryjczyka.Jest część II pt."Perska zazdrość"
Wiedzialam, ze@ sie odezwie , a moze masz wewnetrzne? Trza sprawdzic , slyszalam , ze po 50-tce kazdy ma , i trza sie poddac zabiegowi .Mi jeszcze troche brakuje. do 50- i oczywiscie))
ja nie mam:radosc:
Ano pofarcilo mi sie, tfu tfu ;))
O co chodzi z ksiazkami Shukuri? Bo gdzies utknelam miedzy czwartkiem i piatkiem, i sie z deko krece w kolko;)))