Hej wszystkie koleżanki które przyjechały do domu na urlop chorują,grypa nie odpuszcza,ja już odleżałam swoje jest ok.więc kto w demenclandii niech tam zostanie

Hej wszystkie koleżanki które przyjechały do domu na urlop chorują,grypa nie odpuszcza,ja już odleżałam swoje jest ok.więc kto w demenclandii niech tam zostanie
No kochana zdrowiej i odzyskuj humor.:nie wolno:
Dziękuję Tereniu :buziaki1: :buziaki1:
Dziękuję bardzo serdecznie Basiu, :buziaki1:oraz dziękuję Tinusi, Alasce, Ewie, Dusi, Margaritce i innym , których pominęłam :buziaki1: :buziaki1: :buziaki1: :buziaki1: . Już mi trochę lepiej jest. :buziaki2:
Zapraszam Cie do siebie. Znaczy na stelle. Jak jaralam sobie ziolo pt camel light, to zauwazylam,ze pod modrzewiem na dole, kwitna sobie krokusiki oraz przebisniegi. Slonce napier...nicza z nieba jak szalone, i chocby bardzo sie nie chcialo to sie dobry humor ma;) Naprawie Cie calutka;)
Zapraszam Cie do siebie. Znaczy na stelle. Jak jaralam sobie ziolo pt camel light, to zauwazylam,ze pod modrzewiem na dole, kwitna sobie krokusiki oraz przebisniegi. Slonce napier...nicza z nieba jak szalone, i chocby bardzo sie nie chcialo to sie dobry humor ma;) Naprawie Cie calutka;)
No Fioletowa ,to jest pozytywne nastawienie.Kurczę ,zdycham też i końca nie widać tego choróbska mojego .
Nie wiadomo...Gdyz Jozki pojawiaja sie i znikaja. Nie wiem czy babusia przy tym swoim rollatorku, da rade za nim nadazyc;)))Chociaz...7 razy zgrzeszyc? Moze dac z siebie wszystko. Babcia znaczy;)))
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3038/wygadaj-sie/w-domu-9/page/25
Fioletto kochana ...Ty już na robotach ????:buziaki1: x 1000
O Matko Fioletka jest :aniolki: witam serdecznie.
Zioło powiadasz?, chcesz mnie otruć ? ha, haaa :lol2:
Dotarlam dzisiaj noca. Z wygojonym bandziochem ale za to z przetraconymi palcami. Rownowaga musi byc zachowana;)))
:buziaki1: zawsze jeden wiecej niz Ty:-)
Zaraz tam otruc! W towarzystwie sie pozaciagac. Dymem:-)
No i widzisz , że nie gadałam Ci głupot , tylko prawdę , kiedy w dniu Twoich Urodzin życzenia Ci składałam a Ty bałaś się , bo Cię straszono , że do kwietnia będziesz w domu na dupie siedziała . Powiedziałam ( czy napisałam....głowa już nie ta :-) ) , że kazdy z nas inaczej przechodzi rekonwalescencję i nie musi tak być . Nie będę się rozwodziła , tylko jedno ...przed operacja tarczycy nasłuchałam się jak to bardzo boli głowa zaraz " po " i ....czekałam , czekałam ...a ból nie nadchodził . Zła byłam okropnie , bo bałam się , że złapie mnie niespodziewanie w niespodziewanym miejscu i ....strach miał wielkie oczy ......I prącie bardzo ...Ty już na robotach :buziaki1: