Łazanki z kiszoną kapustą. Makaron świderki, ale reszta wg przepisu. Okazuje się, że Niemcy też mają taką potrawę tylko kluski nieco inne. Świat jest mały.
Łazanki z kiszoną kapustą. Makaron świderki, ale reszta wg przepisu. Okazuje się, że Niemcy też mają taką potrawę tylko kluski nieco inne. Świat jest mały.
A co Wy już Weihnachten obchodzicie!? No wywrotowcy.:smiech3:
Tina pierwszy raz jestem u pdp, która tyle bofrosta kupuje. Ale według mnie jest sporo dobrych rzeczy. Ryba mrożona jak wszędzie, warzywa - wiadomo. Nie wiem co z mięsem bo jeszcze nie próbowałam. Może nie zejdę jak zjem czasami :lol2: Nie sądzę aby mieli jakieś "be" produkty, bo by się im to na sprzedaży odbiło. Gotowych potraw nie muszę jeść, zrobię sobie swoje.
Moja pdp nazamawiała bofrostów na okres świąteczno - noworoczny,kiedy mnie nie będzie.Tanie to nie jest bo 5,50-6 Eu a to przecież jedna porcja.Nazamawiała tego tyle że cztery paczki lodów dostała gratis
To jest cały obiad? Za moich czasów dopiero zaczynali, moja PDP dostaje catering, ale gorący , koszt miedzy 7-9 euro, tylko musi czekać , a bofrost bym sama podgrzala
Tak to jest gotowe całe drugie danie,taki talerz podzielony na trzy,w nim ziemniaki,warzywa i jakieś mięso lub ryż,ryba,warzywka itp.
Babcia wkłada ten talerz do mikrofali i ma obiadek :-)
Nie chciała gorącego cateringu,bo to trzeba na dzwonek do drzwi uważać,a dla niej to za dużo zachodu hi hi.