Co dzisiaj gotujesz na obiad? 12

12 grudnia 2017 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Andrew

A gdzie tu widzisz ten mój domniemany pesymizm? No, faktycznie, ja nie dam żonatemu ani innemu wolnego stanu facetowi, bo jestem zdecydowanie hetero i ten problem mnie nie dotyczy. 

Ty jeszcze niesprawdzony, wiec kto Cie wie. 
Ale zasady sa jak fundament, trzeba je miec.
12 grudnia 2017 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Ty jeszcze niesprawdzony, wiec kto Cie wie. 
Ale zasady sa jak fundament, trzeba je miec.

Może i masz swoją rację. Ja jestem nad wyraz tolerancyjny i szanuje poglądy innych. Na cukrzycy się nie znam, bo nie mama  lody lubię (cokolwiek to znaczy). A co do żonatych mężczyzn, skoro masz taki fundament, to też , jeśli prawdziwy,  należy uszanować. Ponieważ sam należę do tych wolnych inaczej, nie będę szukać u Ciebie pociechy w żadnej formie, nie obawiaj się. :)
12 grudnia 2017 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Może i masz swoją rację. Ja jestem nad wyraz tolerancyjny i szanuje poglądy innych. Na cukrzycy się nie znam, bo nie mama  lody lubię (cokolwiek to znaczy). A co do żonatych mężczyzn, skoro masz taki fundament, to też , jeśli prawdziwy,  należy uszanować. Ponieważ sam należę do tych wolnych inaczej, nie będę szukać u Ciebie pociechy w żadnej formie, nie obawiaj się. :)

Moje pociechy wcale nie chca byc szukane. A obaw nie mam zadnych.
Ja i tak wole Knorra.
12 grudnia 2017 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Ja i tak wole Knorra.

Przynajmniej ugotuje obiad i to nie "tak zwany" 
12 grudnia 2017 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Przynajmniej ugotuje obiad i to nie "tak zwany" :-)

A ja zrobie deserek
12 grudnia 2017 21:44 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Ja i tak wole Knorra.

Dziękuję, ulżyło mi bardzo, a i koledze Karolowi pewnie też się ciepło na duszy zrobiło. Tak trzymaj
12 grudnia 2017 21:49 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

A ja zrobie deserek:-)

Ciasto z rememberem :)
12 grudnia 2017 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ciasto z rememberem :)

Koniecznie. A'la Gregory memory.
12 grudnia 2017 22:22 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

Dziękuję, ulżyło mi bardzo, a i koledze Karolowi pewnie też się ciepło na duszy zrobiło. Tak trzymaj

A Ty mu nie zazdraszczaj, przeca jeszcze Ewa jest, podzielimy sie.
13 grudnia 2017 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Gulasz wieprzowy ,mięso już sobie "leżakuje" z przyprawami i cebulą.Ziemniaki,fasolka szparagowa z Rumunii.
13 grudnia 2017 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
Ja dalej na pomidorów o, zupa pomidorów a z grzankami. PDP catering, oby przed 13,30 IDE dzisiaj na kawę o 13
13 grudnia 2017 10:55 / 3 osobom podoba się ten post
Pyzy z Lidla,gulasz wieprzowy,czerwona kapusta.
13 grudnia 2017 11:50 / 3 osobom podoba się ten post
Wg życzenia pdp naleśniki _nie mam pojęcia ile tych naleśników mi wyjdzie, to będą z musem jabłkowym i następne z białym serem ,jak zostanie coś to mam gęste wiśnie...zobaczymy.
Na razie czekamy na Krankengimnastik o 12:10 i dopiero potem zacznę smażyć naleśniki. Dziś dzień sprzątania_pani od tego już od 09:15 jest u nas. Dziś dzień kąpieli_odhaczone na całe 7 dni.
13 grudnia 2017 13:21 / 5 osobom podoba się ten post
Zupa na winie czyli co pod reke sie nawinie ;) Pyszna jest ta zupka. Jakby ciut wiecej jej bylo to bylabym bardziej zadowolona. Orim, bolszoje spasiba ;)))
13 grudnia 2017 13:32 / 5 osobom podoba się ten post
Schabowe, ziemniaki, buraczki :)
Stłamsili mnie