Jak będziesz za mało jadla, to organizm spowolni przemianę materii i efekt jest odwrotny do zamierzonego. Dlatego dziś zjadłam 2 razy tyle :-) Tzn zamiast mielonego była karkówka z pieczarkami, ziemniaki i sałata- dużo sałaty.
Jak będziesz za mało jadla, to organizm spowolni przemianę materii i efekt jest odwrotny do zamierzonego. Dlatego dziś zjadłam 2 razy tyle :-) Tzn zamiast mielonego była karkówka z pieczarkami, ziemniaki i sałata- dużo sałaty.
Nie przesadzaj z tą sałatą Tinóś bo zaczniesz mliko dawać...:smiech3:
Dziś były knedle z mięsem z Lidla na obiad. Kupiłam kilka paczek w porozumieniu z córką ,bo w Wigilie niestety jemy gulasz (lepsze to niż parówka z kartoflami). Córka ugotuje gulasz ,a ja miałam kupić właśnie te knedle. Jak dziadek zobaczył 4 paczki w lodówce to żyć mi nie dawał,tylko żeby mu tych knedli ugotować. Tym sposobem dziś były knedle z sosem plus surówka z kapusty.
Moja kaczka pachnie przepysznie:gotowanie: knedle z żurawiną pyrkaja powoli, czerwona kapusta z jabłkami bgotowa odpowiedzi catering plus mój budyń:gotuje: może jej moje jedzenie zaproponuje, tylko wino sobie zostawię:wino: