ewa59Te " głupie " wcale takie głupie nie są.....miałam taką koleżankę....no totalny przygłup, wszystko wszystkim sponsorowała ale zawsze ugrywała coś przy tym dla siebie. W pracy była tak tępa i takie błędy popełniała, ze dawno z hukiem powinna wylecieć a jednak się trzymała tylko przenosili ją na inne stanowiska....zawsze sobie wszystko zalatwila. Z politowaniem i zażenowaniem patrzylismy na to co wyprawia a ona to miała w głębokim poważaniu.....poszła w końcu na emeryturę ( wysoką ), wygrała w radiu Z 50 tyś, chłopa wykonczyla, mieszkania posprzedawala albo zamienila na mniejsze i fruwa po swiecie.......:smiech3:
A ja niby mądra i bystra muszę do na roboty do Niemiec jeździć......no i kto tu głupi ? :smiech3:
Bo ten zasrany świat ,to właśnie jest tak durnowato urządzony,że te glupiutkie ,takie straśnie zagubione,bezladne ,oczętami zatrzepoczą , parę bzdecików do uszka szepną,typu: Bo ja taka mala ,ja się na tym kompletnie nie wyznawam,no nic mi nie wychodzi,a ten świat taki oklopny ...i złowią faceta do rany przyłóż , który będzie zapier...od świtu do nocy,co by princesie wszystko zapewnić .A spróbuj takie powiedzieć,że go księżniczka wykorzystuje, gorszego wroga nie będziesz mieć.

...A mądre,inteligentne dziewczynki ....też mają fajnych facetów,ale manna im sama z nieba nie leci.