Na wyjeździe 40

27 stycznia 2018 11:01 / 5 osobom podoba się ten post
Po duszowaniu babci ja muszę się drugi raz wyduszowac. Nie mam dobrego dostępu bo babcia sobie siedzi na krzeselku w kabinie a ja muszę się naskakac, żeby ją dobrze umyć. Jak ją proszę, żeby potrzymala słuchawkę od prysznica to leje po wsiech..... cala jestem mokra
27 stycznia 2018 11:05 / 9 osobom podoba się ten post
ewa59

Po duszowaniu babci ja muszę się drugi raz wyduszowac. Nie mam dobrego dostępu bo babcia sobie siedzi na krzeselku w kabinie a ja muszę się naskakac, żeby ją dobrze umyć. Jak ją proszę, żeby potrzymala słuchawkę od prysznica to leje po wsiech.....:-) cala jestem mokra :smiech3:

W lecie to jeszcze, ale teraz bycie całą mokrą nie należy do przyjemności:(Miałam taką PDP kiedyś co lała po całej łazience.Ale lepsze:)Zachodzę kiedyś do koleżanki a ta otwiera drzwi w kaloszach,krótkich spodenkach i koszulce na ramiączkach....ja: yyyyyyyyy,a ona:no co,dzień kąpielowy,q.....Ha ha ha Miała pana z AL ,wroga wody,mydła i prysznica.
27 stycznia 2018 11:07 / 6 osobom podoba się ten post
ewa59

Po duszowaniu babci ja muszę się drugi raz wyduszowac. Nie mam dobrego dostępu bo babcia sobie siedzi na krzeselku w kabinie a ja muszę się naskakac, żeby ją dobrze umyć. Jak ją proszę, żeby potrzymala słuchawkę od prysznica to leje po wsiech.....:-) cala jestem mokra :smiech3:

Też miałam kiedyś podobne atrakcje z duszowaniem.Tylko tą moją zaraz po kąpieli waliła w pampers,no i powtórka z rozrywki.Do obiadu mokra łaziłam,zanim to ogarnęłam.
27 stycznia 2018 11:11 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

W lecie to jeszcze, ale teraz bycie całą mokrą nie należy do przyjemności:(Miałam taką PDP kiedyś co lała po całej łazience.Ale lepsze:)Zachodzę kiedyś do koleżanki a ta otwiera drzwi w kaloszach,krótkich spodenkach i koszulce na ramiączkach....ja: yyyyyyyyy,a ona:no co,dzień kąpielowy,q.....Ha ha ha Miała pana z AL ,wroga wody,mydła i prysznica.

27 stycznia 2018 11:16 / 8 osobom podoba się ten post
Alaska

No " debiutantka " ze mnie prima sort.:smiech3:...fakt,ten mój bawarski pokój w porównaniu z tymi " włościami", w których się teraz zamelinowałam ,to jawi się jako czworakowa izba.:hihi: ...a reszta ,jak zwykle wyjdzie w praniu.:uśmiech ona2:

Zazdraszczam tego tronu,no i schodów do wanny.Jak jakaś Kleopatra.Formy kochana nabierzesz,jak tak na drugie piętro kilka razy popitalać będziesz.
Już kilka razy słyszę o zażyłościach z opiekunkami.No ,ale czemu nie jak kto wolny.
27 stycznia 2018 11:41 / 9 osobom podoba się ten post
teresadd

Zazdraszczam tego tronu,no i schodów do wanny.Jak jakaś Kleopatra.Formy kochana nabierzesz,jak tak na drugie piętro kilka razy popitalać będziesz.
Już kilka razy słyszę o zażyłościach z opiekunkami.No ,ale czemu nie jak kto wolny.:kwiatek dla ciebie:

Ha ha .Znam taką co jak na urlop jedzie to PDP ze soba do domu ciągnie,tak się boi stracić sztelę.Ale nic z "tych rzeczy",ona zamężna.Urlopują wspólnie PDP i cała jej rodzina.Na szczęście dziadzio wciąż kumaty i na chodzie...tak już dobre parę latek.Najlepsze jest to ,że cały ten urlop finansuje ona.....Trzeba miec na...e we łbie,naprawdę.
27 stycznia 2018 12:03 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim ! Ale spałam, jak noworodek, mam dziś wolne do 13 ? Sama nie wiem, pdp pojechała ze swoją grupą znajomych 70+ na śniadanie i wróci w porze obiadu ? Po obiedzie ? Na kawę i ciasto o 16 ? Zobaczymy.... Ja miałam przykazane,aby nie nastawiać budzika i spać, więc się zastosowałam.... Miłego dnia wam życzę !
27 stycznia 2018 12:15 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ha ha .Znam taką co jak na urlop jedzie to PDP ze soba do domu ciągnie,tak się boi stracić sztelę.Ale nic z "tych rzeczy",ona zamężna.Urlopują wspólnie PDP i cała jej rodzina.Na szczęście dziadzio wciąż kumaty i na chodzie...tak już dobre parę latek.Najlepsze jest to ,że cały ten urlop finansuje ona.....Trzeba miec na...e we łbie,naprawdę.

No głupota nie zna granic.Co niektórym ,to coś się chyba w tym wszystkim pomyliło.
Medycyna zna takie przypadki.A ludzki umysł to potrafi takie głupoty wymyśleć ,że nie wiadomo śmiać się ,czy płakać.
27 stycznia 2018 13:05 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Ewka, zmien nicka. Jestes Miss Mokrego Podkoszulka
27 stycznia 2018 13:18 / 9 osobom podoba się ten post
teresadd

No głupota nie zna granic.Co niektórym ,to coś się chyba w tym wszystkim pomyliło.
Medycyna zna takie przypadki.A ludzki umysł to potrafi takie głupoty wymyśleć ,że nie wiadomo śmiać się ,czy płakać.

Te " głupie " wcale takie głupie nie są.....miałam taką koleżankę....no totalny przygłup, wszystko wszystkim sponsorowała ale zawsze ugrywała coś przy tym dla siebie. W pracy była tak tępa i takie błędy popełniała, ze dawno z hukiem powinna wylecieć a jednak się trzymała tylko przenosili ją na inne stanowiska....zawsze sobie wszystko zalatwila. Z politowaniem i zażenowaniem patrzylismy na to co wyprawia a ona to miała w głębokim poważaniu.....poszła w końcu na emeryturę ( wysoką ), wygrała w radiu Z 50 tyś, chłopa wykonczyla, mieszkania posprzedawala albo zamienila na mniejsze i fruwa po swiecie.......
A ja niby mądra i bystra muszę do na roboty do Niemiec jeździć......no i kto tu głupi ? 
27 stycznia 2018 13:22 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Ewka, zmien nicka. Jestes Miss Mokrego Podkoszulka:-)

27 stycznia 2018 14:03 / 6 osobom podoba się ten post
ewa59

Te " głupie " wcale takie głupie nie są.....miałam taką koleżankę....no totalny przygłup, wszystko wszystkim sponsorowała ale zawsze ugrywała coś przy tym dla siebie. W pracy była tak tępa i takie błędy popełniała, ze dawno z hukiem powinna wylecieć a jednak się trzymała tylko przenosili ją na inne stanowiska....zawsze sobie wszystko zalatwila. Z politowaniem i zażenowaniem patrzylismy na to co wyprawia a ona to miała w głębokim poważaniu.....poszła w końcu na emeryturę ( wysoką ), wygrała w radiu Z 50 tyś, chłopa wykonczyla, mieszkania posprzedawala albo zamienila na mniejsze i fruwa po swiecie.......:smiech3:
A ja niby mądra i bystra muszę do na roboty do Niemiec jeździć......no i kto tu głupi ? :smiech3:

Bo ten zasrany świat ,to właśnie jest tak durnowato urządzony,że te glupiutkie ,takie straśnie zagubione,bezladne ,oczętami zatrzepoczą , parę bzdecików do uszka szepną,typu: Bo ja taka mala ,ja się na tym kompletnie nie wyznawam,no nic mi nie wychodzi,a ten świat taki oklopny ...i złowią faceta do rany przyłóż , który będzie zapier...od świtu do nocy,co by princesie wszystko zapewnić .A spróbuj takie powiedzieć,że go księżniczka wykorzystuje, gorszego wroga nie będziesz mieć....A mądre,inteligentne dziewczynki ....też mają fajnych facetów,ale manna im sama z nieba nie leci.
27 stycznia 2018 15:15 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Bo ten zasrany świat ,to właśnie jest tak durnowato urządzony,że te glupiutkie ,takie straśnie zagubione,bezladne ,oczętami zatrzepoczą , parę bzdecików do uszka szepną,typu: Bo ja taka mala ,ja się na tym kompletnie nie wyznawam,no nic mi nie wychodzi,a ten świat taki oklopny ...i złowią faceta do rany przyłóż , który będzie zapier...od świtu do nocy,co by princesie wszystko zapewnić .A spróbuj takie powiedzieć,że go księżniczka wykorzystuje, gorszego wroga nie będziesz mieć.:uśmiech ona2:...A mądre,inteligentne dziewczynki ....też mają fajnych facetów,ale manna im sama z nieba nie leci.:-)

To ja i ty.Maż pracuje na rachunki,a ja na całą resztę.
27 stycznia 2018 18:25 / 5 osobom podoba się ten post
Zaraz busiarnia po mnie podjezdża. Do napisania jutro 
27 stycznia 2018 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

To ja i ty.Maż pracuje na rachunki,a ja na całą resztę.:odkurzanie:

I ja też!!!!!