Hawanko,nie chce mi się piany bezpotrzebnie bić.Mam ja własną teorię nt .żartów i żartów....i na tym poprzestanę:)
Hawanko,nie chce mi się piany bezpotrzebnie bić.Mam ja własną teorię nt .żartów i żartów....i na tym poprzestanę:)
Chwale Ewe zasluzenie, bo dobrze postepuje:-) I nie miziaj mnie, bo warkne:oczko:
Czy Ty mnie przypadkiem nie nekasz ?No ...uważaj jeśli tak !:smiech3:u
Nekam Knorra, bo on nie skarzy. A jak Ty polecisz z donosem to przestane sie z Toba kolegowac.
Czy Ty mnie przypadkiem nie nekasz ?No ...uważaj jeśli tak !:smiech3:u
Przypomnialo mi sie, ze kiedys Cie molestowalam. Jak tego starego kotleta wygrzebiesz, to zle ze mna bedzie. Jeszcze mnie wykopia stad. Daruj Basiu, juz bede grzeczna:modlitwa:
Ja na kreta nie nadaję się ..leń śmierdzący jestem ...spokojna Twoja rozczochrana :smiech3:
Alasko....nie cytuję bo za długo...... ale z Ciebie światowa kobieta w takich apartamentach i w dodatku w mieście......nie musisz palić w piecu i widzisz czlowieki......nie to co na wsi :aniolki:
Alasko....nie cytuję bo za długo...... ale z Ciebie światowa kobieta w takich apartamentach i w dodatku w mieście......nie musisz palić w piecu i widzisz czlowieki......nie to co na wsi :aniolki:
No " debiutantka " ze mnie prima sort.:smiech3:...fakt,ten mój bawarski pokój w porównaniu z tymi " włościami", w których się teraz zamelinowałam ,to jawi się jako czworakowa izba.:hihi: ...a reszta ,jak zwykle wyjdzie w praniu.:uśmiech ona2:
No " debiutantka " ze mnie prima sort.:smiech3:...fakt,ten mój bawarski pokój w porównaniu z tymi " włościami", w których się teraz zamelinowałam ,to jawi się jako czworakowa izba.:hihi: ...a reszta ,jak zwykle wyjdzie w praniu.:uśmiech ona2:
Gdyby jednak ta pani sie probowala "omsknac" , to uciekaj.