Chodzo o Avorię, i SM PDP. Nie znam dyskusji.
Chodzo o Avorię, i SM PDP. Nie znam dyskusji.
Pies jest pogrzebany w walucie. Na umowie musza byc franki a nie euro. I obowiazuje minimum socjalne. Dlatego nie chce wyslac umowy.
Ta polska agencja to AVORIA, babcia ma 58 lat i stwardnienie rozsiane, Co uważacie? Czy to o niej była dyskusja na forum?
Pies jest pogrzebany w walucie. Na umowie musza byc franki a nie euro. I obowiazuje minimum socjalne. Dlatego nie chce wyslac umowy.
Tak, prawdopodobnie:)Dyskusja dotyczyła właśnie wieku:)58lat jako pacjentka do opieki to żadna babcia:):):)
Moim zdaniem,jeśli agencja wystawia ofertę to agencja powinan załatwiać wszystko co związane z kontkatem ,z umowa z kasa za święta.Tu tego nie ma.Jeszcze raz powtórzę,ja bym odpuściła.
Tak, prawdopodobnie:)Dyskusja dotyczyła właśnie wieku:)58lat jako pacjentka do opieki to żadna babcia:):):)
Moim zdaniem,jeśli agencja wystawia ofertę to agencja powinan załatwiać wszystko co związane z kontkatem ,z umowa z kasa za święta.Tu tego nie ma.Jeszcze raz powtórzę,ja bym odpuściła.
I znaczy, że chce mnie na 100% oszukać, tak?
I znaczy, że chce mnie na 100% oszukać, tak?
Tego nie wiem. Moze chce na czarno, kase do reki.
Co za cioł! Jaki transfer? Mówiłam mu że jestem mała i nie mogę dzwigać. Rozmawiał, ze mną jak z upośledzoną. A może to spisek i jak się zrzeknę oferty to się na nią rzucicie;) Boże, same pułapki.
Śmieszna kasa jak na CH.Mało za mało.I przedziwne zachowanie syna i agencji.Ja bym powiedziała w agencji ,ze jak nie dostanę umowy przynajmniej na meila i nie pogadam ze zmienniczjką to żadnej wiążącej decyzji nie podejmę.Zajedziesz w ciemno ,nie spodobasz się synkowi ,powie ci do widzenia i co zrobisz????I jeszcze kasa za święta ,co to się tak miga.Nie jedź.Lepiej zarobić mniej a mieć spokojną głowę,że cię nikt nie oszuka.