No ale jak gruba proponuje można też metodą prób i błędów :-) i to opiekunka pisze . Powtórzę dorotee za Tobą. Co ona w tej książce pisze .:palka:
No ale jak gruba proponuje można też metodą prób i błędów :-) i to opiekunka pisze . Powtórzę dorotee za Tobą. Co ona w tej książce pisze .:palka:
Mnie to nadal irytuje , po co otwierać i tak otwarte już drzwi? Ja leniuch jestem, jak wiedza może pomóc to dlaczego nie skorzystać ? Dodatkowo na żywym organizmie próbować?
Oby się pdp za wcześnie od tych errorów nie skończył.
Mnie to nadal irytuje , po co otwierać i tak otwarte już drzwi? Ja leniuch jestem, jak wiedza może pomóc to dlaczego nie skorzystać ? Dodatkowo na żywym organizmie próbować?
(usunięte)
(usunięte)
(usunięte)
(usunięte)
(usunięte)
(usunięte)
(usunięte)
Skąd w Tobie tyle agresji? Można pisać na spokojnie . Nie oskarżając innych . To wszystko co jest ważne dla Ciebie. Jest i mi ważne . Zjechałam z kontraktu miny, nie daje się wrabiać w czynności med , jak wiele innych opiekunek. Forum to jest wymiana poglądów.
Ja przed wyjazdami zrobiłam solidny kurs opiekuna os starszych, później szkolenie tzwvkurs podstawowy Altenpflegehelferin. Coś mam w głowie , zawsze mogę się zapytać?
Problem jest żaden , jeździmy jako pomoce domowe ale wykonujemy prace opiekuna os starszych , czy trudno poczytać jakaś pozycję ? Już nawet podręcznik do rocznej szkoły opiekun medyczny daje niezła podstawę.
Po lekturze nikt nie napisze , że demencja zdradza charakter , podkreśla wady pdp . Tyle .
(usunięte)