Bardzo prosze o jakies " łatwe.lekkie i przyjemne" E-booki, potrzebuje teraz takich ksiązek...:)

Bardzo prosze o jakies " łatwe.lekkie i przyjemne" E-booki, potrzebuje teraz takich ksiązek...:)
to znaczy co dokładniej? Pytam bo dla jednych taką literaturą jest romans ,dla innych horror albo thriller ,albo jakaś polska obyczajówka. Może łatwiej bedzie jak jakiś tytuł padnie albo autor :-)
Dobra,ale wysyłam na raty. Dzisiaj pierwsza część Rozlewiska. Jutro dwie kolejne. Irene, Lilke,Zwyczajnego faceta,Fikolki na trzepaku, Widok z mojego okna, oraz kochana moja,tez chcesz ? Jesli tak to w kolejne dni dośle.
To ja chcę, bo też myślałam, żeby ją przeczytać. Przekonwertuję sobie sama.
Czytam właśnie książkę niedawno zmarłego księdza Jana Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" . Napisana jest w formie wywiadu. Nie jest tendencyjna, forma w jakiej ksiądz się wypowiada prosta i serdeczna. Dopiero zaczęłam, czytam dalej- wciąga. Jak skończę, to zdam relację :)
Mam PDFa, który mogę przekonwertować, jakby ktoś chciał.
Czytam właśnie książkę niedawno zmarłego księdza Jana Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" . Napisana jest w formie wywiadu. Nie jest tendencyjna, forma w jakiej ksiądz się wypowiada prosta i serdeczna. Dopiero zaczęłam, czytam dalej- wciąga. Jak skończę, to zdam relację :)
Mam PDFa, który mogę przekonwertować, jakby ktoś chciał.
Przekonwertować nie potrafię, a miło by było w mobi ...
Ja się zgłaszam
Przekonwertować nie potrafię, a miło by było w mobi ...
Ja się zgłaszam
Tinuś daj mi w PDFie, proszę,
bardzo chciałabym ja przeczytać. :-)
poszło, sprawdż, czy plik prawidłowy.