Literatura piękna i mniej piękna

17 kwietnia 2016 21:05
iwunia

Bardzo prosze o jakies " łatwe.lekkie i przyjemne" E-booki, potrzebuje teraz takich ksiązek...:)

to znaczy co dokładniej? Pytam bo dla jednych taką literaturą jest romans ,dla innych horror albo thriller ,albo jakaś polska obyczajówka. Może łatwiej bedzie jak jakiś tytuł padnie albo autor 
17 kwietnia 2016 21:20
fioletowa.mysz

to znaczy co dokładniej? Pytam bo dla jednych taką literaturą jest romans ,dla innych horror albo thriller ,albo jakaś polska obyczajówka. Może łatwiej bedzie jak jakiś tytuł padnie albo autor :-)

Ojej,,,,,,może coś Małgorzaty Kalicińskiej ,Emilli Giffin...Monika Szwaja
. lub cos tego typu...:)
17 kwietnia 2016 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Dobra,ale wysyłam na raty. Dzisiaj pierwsza część Rozlewiska. Jutro dwie kolejne. Irene, Lilke,Zwyczajnego faceta,Fikolki na trzepaku, Widok z mojego okna, oraz kochana moja,tez chcesz ? Jesli tak to w kolejne dni dośle.
17 kwietnia 2016 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dobra,ale wysyłam na raty. Dzisiaj pierwsza część Rozlewiska. Jutro dwie kolejne. Irene, Lilke,Zwyczajnego faceta,Fikolki na trzepaku, Widok z mojego okna, oraz kochana moja,tez chcesz ? Jesli tak to w kolejne dni dośle.

Nie wiem czy widzisz mojego e-meila,,jakby co to wysyłam zaproszenie do przyjaciół,,,,serdecznie dziękuje...:)
17 kwietnia 2016 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
Widzę. Już poszło. Reszta transzy jutro bo nie mam nerwów tak czekać aż się wyśle. Przepraszam
20 kwietnia 2016 18:03 / 2 osobom podoba się ten post
Czytam właśnie książkę niedawno zmarłego księdza Jana Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" . Napisana jest w formie wywiadu. Nie jest tendencyjna, forma w jakiej ksiądz się wypowiada prosta i serdeczna. Dopiero zaczęłam, czytam dalej- wciąga. Jak skończę, to zdam relację :)
Mam PDFa, który mogę przekonwertować, jakby ktoś chciał.
20 kwietnia 2016 18:09
To ja chcę, bo też myślałam, żeby ją przeczytać. Przekonwertuję sobie sama.
20 kwietnia 2016 18:18 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

To ja chcę, bo też myślałam, żeby ją przeczytać. Przekonwertuję sobie sama.

Emalia już poszła :)
20 kwietnia 2016 18:23
tina 100%

Czytam właśnie książkę niedawno zmarłego księdza Jana Kaczkowskiego "Życie na pełnej petardzie" . Napisana jest w formie wywiadu. Nie jest tendencyjna, forma w jakiej ksiądz się wypowiada prosta i serdeczna. Dopiero zaczęłam, czytam dalej- wciąga. Jak skończę, to zdam relację :)

Przekonwertować nie potrafię, a miło by było w mobi ...
Ja się zgłaszam
20 kwietnia 2016 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
ok, robi się :)
20 kwietnia 2016 18:29
tina 100%

Tinuś daj mi w PDFie, proszę,
bardzo chciałabym ja przeczytać. 
20 kwietnia 2016 18:34
Benita

Ja się zgłaszam

Poszło :)
Zaraz wyślę Scarlet :)
20 kwietnia 2016 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ja się zgłaszam

chyba fragment skonwertowałam, wysyłam jeszcze raz, już prawidłowy plik
20 kwietnia 2016 19:01
scarlet

Tinuś daj mi w PDFie, proszę,
bardzo chciałabym ja przeczytać. :-)

poszło, sprawdż, czy plik prawidłowy.
20 kwietnia 2016 21:19
tina 100%

poszło, sprawdż, czy plik prawidłowy.

Dziękuję, jest ok.