poproszę :)
Pisałam juz wprawdzie na wątku e-booki ale i tutaj napiszę... Poproszę którąś dobrą duszę o Dana Browna :)))
Mam z kolei dwie powieści Tomasza Sekielskiego, "Sejf"
Ze stawu w wiosce na Podlasiu policja wyławia zwłoki bez twarzy. Wygląda to na porachunki mafijne, ale sprawa jest poważniejsza. To dopiero początek serii morderstw i dziwnych wydarzeń sięgających szczytów władzy. Każdy z bohaterów ma coś do ukrycia i nic nie jest takie, jakie się wydaje. Gra o bezpieczeństwo państwa. Dziennikarz z problemami i policjant przed emeryturą, wszczynają własne śledztwo, które niekoniecznie musi zakończyćsię tak, jakby sobie tego życzyli.
Oraz ciąg dalszy "Obraz kontrolny".
Wciągające niesamowicie! Zainteresowani odezwać się :)))
Pisałam juz wprawdzie na wątku e-booki ale i tutaj napiszę... Poproszę którąś dobrą duszę o Dana Browna :)))
Mam z kolei dwie powieści Tomasza Sekielskiego, "Sejf"
Ze stawu w wiosce na Podlasiu policja wyławia zwłoki bez twarzy. Wygląda to na porachunki mafijne, ale sprawa jest poważniejsza. To dopiero początek serii morderstw i dziwnych wydarzeń sięgających szczytów władzy. Każdy z bohaterów ma coś do ukrycia i nic nie jest takie, jakie się wydaje. Gra o bezpieczeństwo państwa. Dziennikarz z problemami i policjant przed emeryturą, wszczynają własne śledztwo, które niekoniecznie musi zakończyćsię tak, jakby sobie tego życzyli.
Oraz ciąg dalszy "Obraz kontrolny".
Wciągające niesamowicie! Zainteresowani odezwać się :)))
poprosze też o te książki...
Proszę bardzo, poszło.
Szukam Virginia C. Andrews "Nocne szepty" i "Dziecko grzechu".
Brakuje mi tylko tych dwóch do skompletowania całej twórczości tej autorki, może ma ktoś , plizzzzz...
Kopałam za nimi, ale chyba kiepsko... :(
Czy już masz się czym chwalić? Pytam o wyjazd :)
Proszę.
Scarlet poratuj proszę czymś lekkim do czytania.
Musze moje mysli wieczorem czyms zająć.
Kochanie,
mam nadzieję ,że coś wybierzesz.
Czytal ktos Medicusa - Noaha Gordona? Swietna pozycja, zostala sfilmowana, za chwile siadam przed tv, mam na dvd, ciekawe czy bede rownie zachwycon, jak ksiazka.