Literatura piękna i mniej piękna

18 maja 2014 01:20
emi

poproszę :)

Próbowałam wysłać, ale wyskakuje komunikat że adres e-mail jest nieprawidłowy :( Sprawdź i podaj jeszcze raz... Wyślę.

Edit:  wysłałam, daj znać czy doszło bo mam dziwne info na własnej poczcie, coś się zawiesiło chyba...
18 maja 2014 01:34 / 1 osobie podoba się ten post
emi

poproszę :)

Ja też.
18 maja 2014 01:35 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Pisałam juz wprawdzie na wątku e-booki ale i tutaj napiszę... Poproszę którąś dobrą duszę o Dana Browna :)))

Mam z kolei dwie powieści Tomasza Sekielskiego, "Sejf"
Ze stawu w wiosce na Podlasiu policja wyławia zwłoki bez twarzy. Wygląda to na porachunki mafijne, ale sprawa jest poważniejsza. To dopiero początek serii morderstw i dziwnych wydarzeń sięgających szczytów władzy. Każdy z bohaterów ma coś do ukrycia i nic nie jest takie, jakie się wydaje. Gra o bezpieczeństwo państwa. Dziennikarz z problemami i policjant przed emeryturą, wszczynają własne śledztwo, które niekoniecznie musi zakończyćsię tak, jakby sobie tego życzyli.
 Oraz ciąg dalszy "Obraz kontrolny".
Wciągające niesamowicie! Zainteresowani odezwać się :)))

Proszę.
26 maja 2014 22:45
Szukam Virginia C. Andrews "Nocne szepty" i "Dziecko grzechu".
Brakuje mi tylko tych dwóch do skompletowania całej twórczości tej autorki, może ma ktoś , plizzzzz...
27 maja 2014 07:16
Lili

Pisałam juz wprawdzie na wątku e-booki ale i tutaj napiszę... Poproszę którąś dobrą duszę o Dana Browna :)))

Mam z kolei dwie powieści Tomasza Sekielskiego, "Sejf"
Ze stawu w wiosce na Podlasiu policja wyławia zwłoki bez twarzy. Wygląda to na porachunki mafijne, ale sprawa jest poważniejsza. To dopiero początek serii morderstw i dziwnych wydarzeń sięgających szczytów władzy. Każdy z bohaterów ma coś do ukrycia i nic nie jest takie, jakie się wydaje. Gra o bezpieczeństwo państwa. Dziennikarz z problemami i policjant przed emeryturą, wszczynają własne śledztwo, które niekoniecznie musi zakończyćsię tak, jakby sobie tego życzyli.
 Oraz ciąg dalszy "Obraz kontrolny".
Wciągające niesamowicie! Zainteresowani odezwać się :)))

poprosze też o te książki...
27 maja 2014 07:30
iwunia

poprosze też o te książki...

Proszę bardzo, poszło.
27 maja 2014 08:38
scarlet

Proszę bardzo, poszło.

Dzieki...
27 maja 2014 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Szukam Virginia C. Andrews "Nocne szepty" i "Dziecko grzechu".
Brakuje mi tylko tych dwóch do skompletowania całej twórczości tej autorki, może ma ktoś , plizzzzz...

Kopałam za nimi, ale chyba kiepsko... :(
27 maja 2014 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Kopałam za nimi, ale chyba kiepsko... :(

Czy już masz się czym chwalić? Pytam o wyjazd :)
27 maja 2014 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czy już masz się czym chwalić? Pytam o wyjazd :)

Jadę... Matko jedyna, jadę i nie wiem co ja właściwie robię przy laptopie... Co za dzień...
31 maja 2014 11:03
scarlet

Proszę.

Scarlet poratuj proszę czymś lekkim do czytania.
Musze moje mysli wieczorem czyms zająć.
31 maja 2014 12:21
Gosia 1234

Scarlet poratuj proszę czymś lekkim do czytania.
Musze moje mysli wieczorem czyms zająć.

Kochanie,
mam nadzieję ,że coś wybierzesz.
31 maja 2014 13:39
scarlet

Kochanie,
mam nadzieję ,że coś wybierzesz.

Dzieki Scarlet, na 100% przeczytam wszystko hahahahaha  :) Aleś mnie uraczyła.
31 maja 2014 15:55
Czytal ktos Medicusa - Noaha Gordona? Swietna pozycja, zostala sfilmowana, za chwile siadam przed tv, mam na dvd, ciekawe czy bede rownie zachwycon, jak ksiazka.
31 maja 2014 16:01
kika1

Czytal ktos Medicusa - Noaha Gordona? Swietna pozycja, zostala sfilmowana, za chwile siadam przed tv, mam na dvd, ciekawe czy bede rownie zachwycon, jak ksiazka.

O ile dobrze pamiętam,to Emilia o tej książce wspominała.Sama jestem zaintrygowana,film chętnie obejrzę,najpierw go zakupię u swojego operatora.