Będą tak śpiewać rosyjscy oligarchowie jak im aktywa zamrożą, albo konta wyczyszczą. Nawet to wygląda optymistycznie w tej całej rzeźni i nieszczęsciu. Postaram się usnąć . Dobranoc.
Roman (Usunięty)
02 marca 2022 14:24 / 3 osobom podoba się ten post
Wyobrażam sobie jak zawalił się świat tym ludziom, którzy mieli już nadzieje na lepszy świat : dużo ich było w Polsce , mogli się napatrzyć i zechcieć tez lepszego jutra w swoim kraju?
03 marca 2022 13:16 / 4 osobom podoba się ten post
A u mnie dziś od rana naprzemiennie raz ogień raz woda?Dobrze że nie lód bo mogłabym się rozchorować od tej różnicy temp.? Jak ja dotrwam do wieczora ? Ładne to ....może i dla Was?
Roman (Usunięty)
04 marca 2022 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
05 marca 2022 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Początek łudząco podoba do pewnego utworu na bazie którego stworzono mnóstwo coverów
Ale w miarę słuchania okazuje się że coś innego ,równie piękny, dynamiczny z nutka kobiecego seksapilu ?
Dobranoc Wam ?
09 marca 2022 14:55 / 2 osobom podoba się ten post
wklejony utwór muzyczny nie napawa optymizmem,ale lubie takie klimaty ... i smyczki; i czasem na pauzie w terenie słucham
- temat tej zakładki sugeruje żeby wstawiać muzykę, która dodaje Sił. A będąc dość osamotnionym na kontrakcie wśród Dziadków to taka właśnie muzyka daje mi siłę.... Sam utworek nie oddaje tych emocji, jakich odda film z tą muzyką. Ale jest to serial, za którymi ludzie czasem nie przepadają. Ja polecam :)