Co do popowych , nastrojowych ballad trudno mi było znaleźć coś, co by mi leżało, gdyz popu słucham sporadycznie.
To może coś z lżejszego rocka- nie pojawiał się tu INXS -przypomnę .

Co do popowych , nastrojowych ballad trudno mi było znaleźć coś, co by mi leżało, gdyz popu słucham sporadycznie.
Nareszcie coś dla mnie :oklaski:
A ja to chłonę dziś :zespol muzyczny:ale już koniec bo noc idzie :slucha muzyki:
Rosjanie pewnie tak-tylko co zrobią z przywódcą ?
Dużo się nie zmienilo od czasów Iron Maiden, nie jestem znawcą ani specjalnym fanem wspominanej - hałas i dużo wszzyyyystkiego. Zawsze mnie jakoś odpychało. Nie mniej jednak... i w tych rytmach znajduję czasem coś co mnie przyciąga,
.
Mam troche ulubionych metalowych kawałków gdzieś pochowanych w rekawie:)
ps. z tych cięższych gatunków lubię ....jak to pięknie kiedyś w trójce powiedział Piotr Kaczkowski o Led Zeppelin gdy zapowiadał ten utwór : "a teraz folklorystyczno- hardrockowe "stairway to heaven"
Nie chce wiedzieć. Niech zniknie dyktator - mają tam takie "COŚ" na syberii gdzie chętnie wysyłał. Nie zamówią CI "oligarchowie" stosowną limuzynę i na emeryture go! Napracował się człowiek już w swoim życiu. Agent KGB, agent FSB, Premier Prezydent itp... Jak wszystkie te emki pozbiera to może Nowa Rasija na Syberii powstanie. Przecież ma tam wielu "znajomych"
Dobra, koniec politycznie ma być - muzycznie : R&B
Nie wiedziałam, że lubisz INXS- słuchaj na zdrowie :)
Bo ja takiego ,,grzmocenia "nie często już słucham, chociaż znam takich że oj lubią ?Dla mnie to raczej przerywnik a INXS lubię i U2 też .