Jak minął dzień 6

22 grudnia 2019 19:24 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Hm... No ladna... Ale... :rozmysla: Dziwna ta szopka.... A gdzie murzyn? ... W opowiesci jeden z 3 króli byl czarny a tu wszyscy biali:gwizdanie::lol3:  to jakas slowianska szopka:wystawia jezyk2: 

No nie mogę muszę Cię wymasować czepialska 
22 grudnia 2019 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

:oklaski1::buziaki1:

Nie nabiorę się nie przylecę Ci koszuli na Wigilię wyprasować, nie myśl
22 grudnia 2019 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Na środku stajenki na daszku  wisi anioł bagatela 75 euro babka się pochwaliła :zaskoczenie1:nie widać go chyba dokladnie:tak:

Acha...Może to Wolfgang Lotz 
22 grudnia 2019 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Acha...Może to Wolfgang Lotz :-)

no to bym kilka zer musiała dodać 
22 grudnia 2019 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No nie mogę :bije2:muszę Cię wymasować :hihi:czepialska 

Tylko dociekliwa  bo oni z różnych stron swiata byli. A to sie pdp wykosztowała a my ledwo widzimy
22 grudnia 2019 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Tylko dociekliwa:hihi:  bo oni z różnych stron swiata byli. A to sie pdp wykosztowała a my ledwo widzimy:bezradny:

Pierdykne fotkę rano bo jak go będę często fotografować to może się babce źle pokojarzyć
22 grudnia 2019 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Pierdykne fotkę rano bo jak go będę często fotografować to może się babce źle pokojarzyć:smiech3:

No nie ryzykuj pomysli ze cos tam dziwnego znalazlas... Ze moze krol nie ma korony, ze bydlo bez rogow,...   ale lampki led robia furrore 
22 grudnia 2019 19:42 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

No nie ryzykuj pomysli ze cos tam dziwnego znalazlas... Ze moze krol nie ma korony, ze bydlo bez rogow,... :lol3:  ale lampki led robia furrore:gwizdanie: 

Że ogień ktoś zajumał
22 grudnia 2019 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

No nie ryzykuj pomysli ze cos tam dziwnego znalazlas... Ze moze krol nie ma korony, ze bydlo bez rogow,... :lol3:  ale lampki led robia furrore:gwizdanie: 

Połączenie historia z teraźniejszością !!!Clio bo Ci wychlastam Teraz już nic nie wstawię nigdya swojej facjaty to nawet okrojonej 
22 grudnia 2019 19:47 / 5 osobom podoba się ten post
A u nas tak: sztuczna duuza choinka z czerwonymi bombkami i lancuchami kolorowymi, na stole serwetki i sztuczne ozdoby świąteczne typu swieczka led i ozdobki,1oknie gdzie pdp non stop na kompie siedzi sa 3mikolajki aniol i gwiazda w oknie wisi. Sztuczny kwiat gwiazda betlejemska. Tak to u nas leci. O.  pozytywnie. 
22 grudnia 2019 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Połączenie historia z teraźniejszością !!!Clio bo Ci wychlastam :smiech3:Teraz już nic nie wstawię nigdy:nerwowa1::hihi:a swojej facjaty to nawet okrojonej :smiech2:

No co ty z moich ust to komplement  no sliczna szopa 
22 grudnia 2019 19:53 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Połączenie historia z teraźniejszością !!!Clio bo Ci wychlastam :smiech3:Teraz już nic nie wstawię nigdy:nerwowa1::hihi:a swojej facjaty to nawet okrojonej :smiech2:

Teraźniejszość :llampki ledd,wazonik z galeziami i gwiazdkami i ten swiecznik po lewej. Przynajmniej oswietlona ta szopka taka nowoczesna 
22 grudnia 2019 20:46 / 6 osobom podoba się ten post
Powolutku trzeba przygotować się do spanka
22 grudnia 2019 21:02 / 5 osobom podoba się ten post
Jestem wyspana i wypoczeta. Teraz napawam oczy widokiem mojego domku. Kiedy pójdę spać nie wiem ale życzę Wszystkim spokojnej nocy i miłych snów 
22 grudnia 2019 21:24 / 7 osobom podoba się ten post
Ja też wykonałam swój dzisiejszy plan, mimo niedomagań zdrowotnych i podłego nastroju. Pierogów z mięsem oraz z kapustą i grzybami nalepiłam chyba na 100 osobową biesiadę. Do tego jeszcze bigos z grzybami. Na wigilię mam zrobić jeszcze jedną potrawę, ale to dopiero we wtorek. Resztę ogarnie synowa. Dobranoc kochani.