Czasem uroku dodaa , taki Marek Aureliusz na pewno podkreśla l spojrzenie .
Czasem uroku dodaa , taki Marek Aureliusz na pewno podkreśla l spojrzenie .
Dla mnie kobieta bez makijażu nie dziwna, dziwny dla mnie facet z makijażem:hihi:
Ludzie profile mi się od niektórych pootwierały co na 4 spusty zamknięte byly:oklaski:
Siateczkę na główkę załóż żeby się do rana fryza utrzymała:-)
Faktycznie już działa. Widać naprawili już usterkę.
:fajnie: było czas powoli do wyra 20,00-pdp do wyra myk i tv cyk i jakis dobry film czesto tele5 bo thillery i horrory lub sf na 7max lub rtl|| spac ide ok 23 ale juz mowie dobranoc :najlepszego2: wam do jutra
Ludzie profile mi się od niektórych pootwierały co na 4 spusty zamknięte byly:oklaski:
Ale tak jak napisałaś, niektórych.
Właśnie sprawdzałam, np Dorotee otworzyła się na znajomych, a inni "znajomi"nie
Może mają zaznaczoną opcję ,żeby ich nie podglądać?
A jeden profil był wcześniej otwarty, a teraz zamknięty. No ale Mleczko gdzieś się zapodziała (szkoda),może zmieniła, żeby jej nie podglądać i nie szukać?
Ale tak jak napisałaś, niektórych.
Właśnie sprawdzałam, np Dorotee otworzyła się na znajomych, a inni "znajomi"nie
Może mają zaznaczoną opcję ,żeby ich nie podglądać?
A jeden profil był wcześniej otwarty, a teraz zamknięty. No ale Mleczko gdzieś się zapodziała (szkoda),może zmieniła, żeby jej nie podglądać i nie szukać?
No głodne nie pytanie czy ona po takich wyczynach w ogóle chodzić będzie, bo już stęka że ją wszystko boli po tej wycieczce do czeluści piwnicznych:-)