Jak minął dzień 8

14 marca 2020 16:59 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

U nas zimno , chociaz slonce daje rowno . W pokoju musialam okno zaslonic bo kwiaty by mi padły  . Zakwitla moja kliwia a srednica donicy 50 cm . Stoi jak lampa pomaranczowa .

Tutaj też , ale czasami dobrze robi mojej duszy pogrzebać w ziemi .
14 marca 2020 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
pulpecja86

Kurde blaszka :przeklina: z lekka podłamana jestem, we wtorek do domu mam jechać, a nawet nie wiem czy bede miała czym jechac. :placze1::boi sie:

A dokąd w kraju? 
14 marca 2020 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

A dokąd w kraju? 

Do Szczecin nad samo morze 
14 marca 2020 18:07 / 2 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Do Szczecin nad samo morze :-)

Pisałem,, że Sindbad od jutra dalej realizuje przewozy, bez zmian 
14 marca 2020 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Tutaj też , ale czasami dobrze robi mojej duszy pogrzebać w ziemi .:trawnik:

Dorotee. Zaczynam się Ciebie bać 
14 marca 2020 18:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień mija pomału.
Najpierw zakupy przed obiadem, potem szybki obiad (frytki z piekarnika, jajko sadzone i marchewka z groszkiem), po pauzie godzinny spacerek i kolacja. Teraz odpoczywamy każda w swoim salonie przed swoim telewizorem.
14 marca 2020 18:33 / 4 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj też jajeczka sadzone , ale powiedzmy taka wersja de lux. Najpierw podsmażyłam cebylinke z szyneczką i pomidorkami i drobno pokrojoną papryką. To poddusiłam (nadmiar soków z warzyw się ewaporował w magiczny sposób) i na to wrzuciłam jaja. Posypałam potem szczypiorkiem. Do tego szpinak z dodatkiem fety i cebulinki i wszyscy byli zadowoleni
14 marca 2020 18:34 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dorotee. Zaczynam się Ciebie bać :-)

Czyżbyś była Koleżanko mleczem czy innym perzem? W końcu ktos
Dobry PR to jest to 
14 marca 2020 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Ja dzisiaj też jajeczka sadzone , ale powiedzmy taka wersja de lux. Najpierw podsmażyłam cebylinke z szyneczką i pomidorkami i drobno pokrojoną papryką. To poddusiłam (nadmiar soków z warzyw się ewaporował w magiczny sposób) i na to wrzuciłam jaja. Posypałam potem szczypiorkiem. Do tego szpinak z dodatkiem fety i cebulinki i wszyscy byli zadowoleni

Czyli tak trochę jakby szakacostam
14 marca 2020 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dorotee. Zaczynam się Ciebie bać :-)

Całopalenie podciagne pod grilowanie
14 marca 2020 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
Kościoły też u Was zamykają ? Bądź ograniczają liczbę wiernych . W Dr to nie grozi , nigdy nas nie było więcej niż 50 osób .
14 marca 2020 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Czyżbyś była Koleżanko mleczem czy innym perzem:-)? W końcu ktos:szampan:
Dobry PR to jest to :chaplin:

Chyba nie  tylko tak sobie pomyślałam, że jak twojej duszy dobrze robi grzebanie w ziemi, to się do niej przyzwyczajasz 
I się zlękłam trochę 
14 marca 2020 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Kościoły też u Was zamykają ? Bądź ograniczają liczbę wiernych . W Dr to nie grozi , nigdy nas nie było więcej niż 50 osób .

14 marca 2020 18:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jeszcze się nam seniorzy połamią  a szpitale przepełnione nie
14 marca 2020 18:49 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Chyba nie :-) tylko tak sobie pomyślałam, że jak twojej duszy dobrze robi grzebanie w ziemi, to się do niej przyzwyczajasz :-)
I się zlękłam trochę :-)

Margarekavdba o mój  komforcik nawet z kawą i ciastem nanie poczekała . A to taki lasuszek jest . Bienenstich to jej ulubione ciasto .