Dobra forma bo łażąc po sklepie to myślisz sobie a może by jeszcze to albo tamto .A tak ni ma dobierania i oszczędzasz by wydać potem np.na butki albo kostiumik bikini:-)

Dobra forma bo łażąc po sklepie to myślisz sobie a może by jeszcze to albo tamto .A tak ni ma dobierania i oszczędzasz by wydać potem np.na butki albo kostiumik bikini:-)
No wszystko gra, tylko ten kostiumik bikini... On niezbędny???:-):-):-)
No wszystko gra, tylko ten kostiumik bikini... On niezbędny???:-):-):-)
Niby nie, ale fajnie mieć :-)
Szczególnie, jak opalasz się w czasie pauzy na tarasie, z widokiem na oczko wodne z rybami :lol1:
Trzy oczka wodne
To sobie wyobrażam, jak kładę się na deskach koło oczka wodnego w BIKINI, a tu krąży wokół mnie Hausmeister Simon podlewający kwiatki, tudzież wyławiający z wody jakieś śmieci, a naprzeciw siedzi podopieczny:-):-):-) Jeszcze jak tak młody w weekendy się dołączy, to normalnie szał ciał i uprzęży! Kurczę, chyba lepiej w ten arabski ciuszek się zaopatrzyć...
No dziewczyny, nie narzekajcie, czy coś nie tak jest z tą gwiazdą po 50ce?
Wszystko ma zakryte:-)
No dziewczyny, nie narzekajcie, czy coś nie tak jest z tą gwiazdą po 50ce?
Wszystko ma zakryte:-)
Ludzie ale grzeje, na spacerze jestem z psem czemu ja krótkich spodenek nie ubrałam ,zaraz się ugotuje ,w getrach za gorąco.
Co nieco Ci się zagotuje. :-)
Ale ja o tym u Werski, Ty to musisz 3 kostiumiki mieć, żeby się ładnie z każdym oczkiem komponować :lol1: