Jak minął dzień 9

27 maja 2020 16:50 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dobra forma bo łażąc po sklepie to myślisz sobie a może by jeszcze to albo tamto .A tak ni ma dobierania i oszczędzasz by wydać potem np.na butki albo kostiumik bikini:-)

Dokładnie tak 
27 maja 2020 16:51 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dobra forma bo łażąc po sklepie to myślisz sobie a może by jeszcze to albo tamto .A tak ni ma dobierania i oszczędzasz by wydać potem np.na butki albo kostiumik bikini:-)

No wszystko gra, tylko ten kostiumik bikini... On niezbędny???
27 maja 2020 16:52 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

No wszystko gra, tylko ten kostiumik bikini... On niezbędny???:-):-):-)

No sezon mamy ja potrzebuję
27 maja 2020 16:55 / 5 osobom podoba się ten post
Ludzie ale grzeje, na spacerze jestem z psem czemu ja krótkich spodenek nie ubrałam ,zaraz się ugotuje ,w getrach za gorąco.
27 maja 2020 16:56 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

No wszystko gra, tylko ten kostiumik bikini... On niezbędny???:-):-):-)

Niby nie, ale fajnie mieć 
Szczególnie, jak opalasz się w czasie pauzy na tarasie, z widokiem na oczko wodne z rybami 
27 maja 2020 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Niby nie, ale fajnie mieć :-)
Szczególnie, jak opalasz się w czasie pauzy na tarasie, z widokiem na oczko wodne z rybami :lol1:

Trzy oczka wodne
27 maja 2020 16:59 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Trzy oczka wodne

Ale ja o tym u Werski, Ty to musisz 3 kostiumiki mieć, żeby się ładnie z każdym oczkiem komponować 
27 maja 2020 18:19 / 5 osobom podoba się ten post
To sobie wyobrażam, jak kładę się na deskach koło oczka wodnego w BIKINI, a tu krąży wokół mnie Hausmeister Simon podlewający kwiatki, tudzież wyławiający z wody jakieś śmieci, a naprzeciw siedzi podopieczny Jeszcze jak tak młody w weekendy się dołączy, to normalnie szał ciał i uprzęży! Kurczę, chyba lepiej w ten arabski ciuszek się zaopatrzyć...
27 maja 2020 18:25 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

To sobie wyobrażam, jak kładę się na deskach koło oczka wodnego w BIKINI, a tu krąży wokół mnie Hausmeister Simon podlewający kwiatki, tudzież wyławiający z wody jakieś śmieci, a naprzeciw siedzi podopieczny:-):-):-) Jeszcze jak tak młody w weekendy się dołączy, to normalnie szał ciał i uprzęży! Kurczę, chyba lepiej w ten arabski ciuszek się zaopatrzyć...

Chyba? Na pewno 
27 maja 2020 18:43 / 3 osobom podoba się ten post
No dziewczyny, nie narzekajcie, czy coś nie tak jest z tą gwiazdą po 50ce?

Wszystko ma zakryte
27 maja 2020 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Wszystko ma zakryte:-)

Z nią jest ok. Można oko zaczepić. Mnie by raczej to oko omijało Bywa gorzej, tak gdzieś pośrodku chyba się plasuję... Ale nie do bikini... Natura trochę nierówno rozdaje. Znam, i lubię ciotkę męża, która ma piątkę dzieci, najmłodsza w wieku mego syna i wygląda rewelacyjnie. Geny sprzedała swoim dzieciom, i najstarsza córka, ma trzydzieścikilka lat- wygląda jak nastolatka. Reszta też nie odstaje.
27 maja 2020 20:10 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Wszystko ma zakryte:-)

No ....ja właśnie podobnie wyglądam tylko miednicy tak nie eksponuje bo po co i bransoletki mamy podobne
27 maja 2020 20:34 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ludzie ale grzeje, na spacerze jestem z psem czemu ja krótkich spodenek nie ubrałam ,zaraz się ugotuje ,w getrach za gorąco.

Co nieco Ci się zagotuje. 
27 maja 2020 21:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Co nieco Ci się zagotuje. :-)

Zastanawiałam się właśnie skąd ta para bucha
27 maja 2020 23:15 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ale ja o tym u Werski, Ty to musisz 3 kostiumiki mieć, żeby się ładnie z każdym oczkiem komponować :lol1:

Z tymi karpiami co tam plywają