Drugą ture mamy :-)

I wiemy kto do niej wszedł...
Cóż, jak zawsze, największe poparcie mają ci, na których większość, przynajmniej tak mówią, miała nie głosować ...
Czeba bencie głosować:-)
Mamy obecnie gorący okres w krajowej polityce, a ja lubię poczytać, co zagraniczne media o nas wypisują :czysci okulary:
Pauza mi upłynęła na lekturze mniej popularnych portali aż dotarłam do Zuricher Zeitung. I bingo! Nadają na nas :-) Przeczytałam dwa artykuły napisane dość oględnie, zanim pojawiło się coś treściwego. I Zonk. Limit mi się wyczerpał i zaczeli wołać 20 CHF! :przeklina: Miesięcznie :strach na wroble:
Coś ciekawego wam powiem :hihi: przyszła dziś ta co pyta co gotuję na obiad i zaraz w drzwiach woła że dziś ona ma spagetti :smiech3:,bo ostatnio robiłam spagetti jak ona była. Miałam więc problem z głowy i nie musiałam odpowiadać za to ja zapytałam czy nie zna tu jakiejś polki opiekunki,powiedziała że popyta i jak co to weźmie telefon,jak tak mówiła to chyba nic z tego nie będzie,zobaczymy .Przyjdzie w środę :inspektor: U nas trochę popadało :pada_deszcz:ale jest ciepło przynajmniej nie upalnie a i roślinki mają czym oddychć.,za godzinę kolacja i dzień szablonowy zleci.:papa:
Coś ciekawego wam powiem :hihi: przyszła dziś ta co pyta co gotuję na obiad i zaraz w drzwiach woła że dziś ona ma spagetti :smiech3:,bo ostatnio robiłam spagetti jak ona była. Miałam więc problem z głowy i nie musiałam odpowiadać za to ja zapytałam czy nie zna tu jakiejś polki opiekunki,powiedziała że popyta i jak co to weźmie telefon,jak tak mówiła to chyba nic z tego nie będzie,zobaczymy .Przyjdzie w środę :inspektor: U nas trochę popadało :pada_deszcz:ale jest ciepło przynajmniej nie upalnie a i roślinki mają czym oddychć.,za godzinę kolacja i dzień szablonowy zleci.:papa: