A z jakiej to bajki Kamaa?:-)

A z jakiej to bajki Kamaa?:-)
Dzień pochmurny, ale już "spacerek" mam zaplanowany- podopieczny jajka jada tylko od rolnika, i trzeba za miasto się przejść. Z kurzymi gęsie kupuję, często na śniadanie sobie gotuje. A tu tylko kilka kurzych zostało....
Dziadek przedłużył pobyt w łóżku do 9.
Więc dobrze. Żadnych terminów dziś nie ma, więc niech odpoczywa. Zupę na obiad już przygotowałem i ok.
To opowiada o swoich idolach z toru:aniolki:
Dobre ? Bo nie jadłam :rozmysla:
Dzien dobry,
czy ktos sie zna na znaczeniu snow?
Wstalem dzis standardowo o 6 i po przebudzeniu mialem wrazenie ze snila mi sie kobieta ktora miala problem zeby przerzucic noge przez rame, pozniej uratowalem jej zycie gdy prawie sie przewrocila na tym rowerze.
Ostatni obrazek jaki pamietam to ze na koncu zakladala jeansowe gacie.
Jak ktos cos to zapraszam do dyskusji.
milego dnia
Znaczy to tyle, że brakuje ci kobiety, a dalej seksu.
Dzień dobry się z Wami. Coś słoneczka dzisiaj nie widać. Więc zmyłam nawet podłogę na mokro szmateczką na kiju po raz pierwszy i ostatni .:lol1:
Morgen morgen nur nicht heute sagen alle faulen Leute.
Gotowarką też nie będę bo mamy nudle z rosołem od wczoraj .
Czego i wam życzę. :-)
Dzien dobry,
czy ktos sie zna na znaczeniu snow?
Wstalem dzis standardowo o 6 i po przebudzeniu mialem wrazenie ze snila mi sie kobieta ktora miala problem zeby przerzucic noge przez rame, pozniej uratowalem jej zycie gdy prawie sie przewrocila na tym rowerze.
Ostatni obrazek jaki pamietam to ze na koncu zakladala jeansowe gacie.
Jak ktos cos to zapraszam do dyskusji.
milego dnia
Znaczy to tyle, że brakuje ci kobiety, a dalej seksu.
Dzień dobry się z Wami. Coś słoneczka dzisiaj nie widać. Więc zmyłam nawet podłogę na mokro szmateczką na kiju po raz pierwszy i ostatni .:lol1:
Morgen morgen nur nicht heute sagen alle faulen Leute.
Gotowarką też nie będę bo mamy nudle z rosołem od wczoraj .
Czego i wam życzę. :-)