Powitajki przy kawie 61

18 czerwca 2020 20:53 / 8 osobom podoba się ten post
Cześć Wam kochani. Ja jak zwykle zapóźniona. Mam się dobrze w domku. Pierwsze sprawy i spotkania załatwione, mieszkanie wypucowane, tylko jeszcze firanki zawieszę. Wszystkie ważne i trudne sprawy są w toku, a ja mogę tylko ich pilnować i czekać. Może kiedyś doczekam się jeszcze małego szczęścia życiowego.... ale to odległa perspektywa. 
Dobrego wieczorku.
19 czerwca 2020 06:56 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w piątek.  weekendu początek i to ostatniego na tym zleceniu. Za oknem słoneczko świecie i koncert ptaków też słyszę. Spokojnego dnia ludziska i słońca na niebie oraz pysznej kawy. 
19 czerwca 2020 07:08 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Od kilku dni poranki tak samo piękne-po nocnych burzach i deszczach ,słońce na błękitnym niebie. Chce się wstać, bo szkoda dnia, chce się chcieć, chce się żyć 
Pięknego dnia Wam życzę 
19 czerwca 2020 07:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry piątkowo! Ciepło, słońce świeci. Całkiem miło.
19 czerwca 2020 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, jeszcze jeden piątek tutaj  miłego weekendu kochani  

19 czerwca 2020 08:26 / 5 osobom podoba się ten post
U mnie też dużo słońca
Witam, pozdrawiam  serdecznie.
Spokojnego dnia życzę Wam
19 czerwca 2020 08:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
19 czerwca 2020 09:31 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Czas u mnie leniwie płynie i co najważniejsze - spokojnie. Pdp lata po ogródku z motyczkami i grabkami, niezmordowany człowiek. Aż mi się wstyd robi  bo ja po śniadaniu klapen doopen na tarasie a dziadek do ogródeczka. No ale nie można mu tego "zabrać", bo jak sam mówi - jak siądzie, to tak już zostanie. Przysiada czasami na ławeczce w cieniu, oczko przytnie ale te roślinki są mu potrzebne. Ma co robić, do kogo gadać i troszczyć się. Cieszy się jak to wszystko rośnie. Sałata już wykończona - uuufff ale rośnie następna. Pogoda się lekko poprawiła ale o poprawianiu opalenizny mowy nie ma. 
Trzymajta się ludziska   i miłego dnia wam życzę. 
19 czerwca 2020 09:33 / 4 osobom podoba się ten post
Zofija

Cześć Wam kochani. Ja jak zwykle zapóźniona. Mam się dobrze w domku. Pierwsze sprawy i spotkania załatwione, mieszkanie wypucowane, tylko jeszcze firanki zawieszę. Wszystkie ważne i trudne sprawy są w toku, a ja mogę tylko ich pilnować i czekać. Może kiedyś doczekam się jeszcze małego szczęścia życiowego.... ale to odległa perspektywa. 
Dobrego wieczorku.

Zosiu, każdy z nas dostał tyle szczęścia i nieszczęścia, ile zdoła udźwignąć. Będzie lepiej, zobaczysz 
19 czerwca 2020 12:41 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem co napisać....  
19 czerwca 2020 13:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam i życzę miłego popołudnia na urlopie inny rytm dnia nic nie muszę 
19 czerwca 2020 15:34 / 3 osobom podoba się ten post
Muszę się poskładać  i zebrać do kupy. ...
19 czerwca 2020 16:10 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Muszę się poskładać  i zebrać do kupy. :placze2:...

A co się stało? 
19 czerwca 2020 16:15 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

?  Przytulić?
19 czerwca 2020 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Co się dzieje?