Co sądzicie o zleceniu małżeństwo i pierwszy raz korzystające z pomocy opiekunki?
Co sądzicie o zleceniu małżeństwo i pierwszy raz korzystające z pomocy opiekunki?
Dzień dobry :kawa1::kawa:i mamy piątek, kolejny weekend :-)pozdrawiam koleżanki i kolegów, życzę spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie2:
Zapytałabym o cewnik. Nie miałam do czynienia, ale ktoś musi chyba pomagać w toalecie, itd.?
Marto Ty w pracy czy może na urlopie w pięknych naszych polskich górach? :-)
W pracy, już ponad 2 miesiące, i chyba tu jeszcze trochę zostanę, bo zdecydowałam się przedłużyć kontrakt :-).W pięknych polskich górach byłam na urlopie w czerwcu, następny raz już pewnie wybiorę się w przyszłym roku.
Pewnie. Jak fajne miejsce to się pracuje ile można. :-)
W pracy, już ponad 2 miesiące, i chyba tu jeszcze trochę zostanę, bo zdecydowałam się przedłużyć kontrakt :-).W pięknych polskich górach byłam na urlopie w czerwcu, następny raz już pewnie wybiorę się w przyszłym roku.
Trochę już tęsknię za domem,córcia, ale jeśli teraz zostanę tu tak,jak planuję, to będę mogła sobie zrobić dłuższy urlopik. Taki mam plan,a jak będzie, to się okaże. Tu pracy niemało, ale jakoś pasuje mi to miejsce, nie mam stresu,rodzina chce,żebym była jak najdłużej. Mam nadzieję, że dam radę. A Ty,Dusiu,już zaraz do domku. I wracasz tu,gdzie jesteś teraz?