Witam już z domku. Piotruś wczoraj wyszedł ze szpitala, na szczęście to był stan przedzawałowy ale strach pozostał. Spokojnej soboty Opiekunowo.

Witam już z domku. Piotruś wczoraj wyszedł ze szpitala, na szczęście to był stan przedzawałowy ale strach pozostał. Spokojnej soboty Opiekunowo.
Cześć wszystkim, choinka zaczynają się problemy że znalezieniem stelli. Już miałam jechać do Bremen, jednak nie bo podobno wzięli kogoś z innej firmy. Niby mam już nagranego dziadka bez inkotynencji w Paderborn ale okaże się w poniedziałek czy faktycznie. Oczywiście co zlecenie to taniej i teraz stanęło na 1300. Ostatnia rozmowa z koordynatorką mnie rozwaliła, opowiada o podopiecznej jej depresji A o tym że leży i ma pampersy to zupełnie na marginesie...Drobny szczegół.
Mam nadzieję ,że moje poszukiwania pracy w końcu będą miały dobry finał. Przyjemnego dzionka ???
Duśka, dzięki, ale ja nic o świętach nie pisałam A choinka to taka cholewcia...1300 mi daje wiodącą firma na A. mimo że dość dobrze znam niemiecki..
Duśka, dzięki, ale ja nic o świętach nie pisałam A choinka to taka cholewcia...1300 mi daje wiodącą firma na A. mimo że dość dobrze znam niemiecki..