Powitajki przy kawie 62

20 września 2020 07:34 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pięknej niedzieli nam życzę 
20 września 2020 07:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Słońce świeci, ale solidnie grzeje dopiero po południu. To niestety bluzę trzeba zabrać. Mam nadzieję, że nam się wypad na flohmarkt uda...
20 września 2020 09:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
20 września 2020 12:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w pracy  i tym  co się urlopują
21 września 2020 06:53 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Można dziś sobie zaśpiewać " A mnie jest szkoda lata... " No ale cóż wszystko przemija. Można się jeszcze pocieszyć tym, że jesień, a przeważnie ta Polska, też jest piękna. Uwielbiam gdy ostatnie promyki słońca przebijają się przez brązowe liście na drzewach. Gorzej z grabieniem tych liści ale to też ma swój urok. Ja akurat będę miała co robić na urlopie.  jeszcze dwa tygodnie.  i urlopik się zacznie. Wam życzę na dziś spokojnego i dobrego dnia i pięknej pogody.  s teraz zapraszam na kawkę  lub herbatke 
21 września 2020 07:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku. Kolejny tydzień się zaczyna. Do domu coraz bliżej...
21 września 2020 07:34 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie ludziki
Piękny dzień przed nami. 
Życzę Wam dużo uśmiechu i miłego dnia 
21 września 2020 08:00 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dzionka wszystkim 
21 września 2020 10:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień  doberek. Cieszę się ostatnimi chwilami w ? . Pogoda?☀⛅☁?⚡❄ zrobiła się marzenie. Więc leż a czeka w ogrodzie poszedł w ruch. Życzę wam pogodnego spokojnego i wesołego dnia
21 września 2020 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
Witam pięknie 
21 września 2020 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry OpiekunkowoDorotka szaleje
21 września 2020 11:33 / 5 osobom podoba się ten post
W kelnera się bawię, bo goście co chwilę przychodzą
Dziadek ma dziś rocznicę 93.urodzin.
Ciasta nie piekłem jednak, kupiłem gotowe. Dziadkowi jako Geschenk dałem czekoladki For You, haha. Zadowolony był. Przezornie w sobotę zrobiłem leczo, więc dziś tylko podgrzać. 
21 września 2020 12:58 / 4 osobom podoba się ten post
Cześć Wszystkim! 
Ktoś tu ostatnio pisał, że ma problem ze znalezieniem sztelli, dołączam- nadal jestem w domu, firmy nic dla mnie nie mają na 1 mc ;/
ale walczę dalej :)
Serdeczne pozdrowienia z Karkonoszy!
PS. jak ja wyjadę do pracy to wsszyscy bedą na urlopach i będę pisac sama ze sobą na forum

21 września 2020 13:52 / 5 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami. Jestem w drodze do  Niemiec. Teraz mam obiadowy przystanekw Legnicy. Jeszcze 220 km i będę na miejscu. Do pracy idę dzisiaj na noc. Pozdrawiam 

21 września 2020 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
Witam, mam dwa wyjazdy do wyboru,  chyba zdecyduję  się na dziadziusia 93 w Paderborn,  druga  oferta jest z firmy  Promedica24 a krążą  o niej dziwne  historie. Ciężko podjąć  decyzję,  wiadomo  trochę  loteria  A im człowiek  bardziej  się zagłębia tym większego pietra  ma. Więc prawdopodobnie  29 będę już w Niemczech  z Wami  pisała.  Życzę spokojnych  dni i wszystkiego  miłego.