Chcę Wam podziękować, za pomoc, wsparcie psychicznie, za to, że jesteście. Jutro mija mi 7Roczica Ślubu. Może to mało dla Niektórych, ale w naszym wieku czas liczymy podwójnie, tym bardziej że zaczelismy od Was, Kochani.
Chcę Wam podziękować, za pomoc, wsparcie psychicznie, za to, że jesteście. Jutro mija mi 7Roczica Ślubu. Może to mało dla Niektórych, ale w naszym wieku czas liczymy podwójnie, tym bardziej że zaczelismy od Was, Kochani.
Dzień spokojny.
Szwagier mój przyjął dziś mandat 100 zł za to, że na świeżym powietrzu miał maskę na brodzie, pomimo tego, że akurat oprócz policji, która nadjechała, nie było wokól nikogo...
Ja się nie będę cyrtolil na świeżym powietrzu. Będę miał potrzebę opuścić maskę , choćby zapalić papierosa, to odsłonię ją.
A w razie kontroli pokażę im dwie fotki (Starachowice i Sejm), jak nasz "wuc", a ich przełożony totalnie olewa zakazy. Notabene... które i są tak niekonstytucyjne, co widać w licznych orzeczeniach Sądów w sprawie mandatów. Mam po prostu dość.
No przecież ostatnio się tutaj wymądrza lesie, że to taka zaraza i trzeba się obostrzeń trzymać. K.. a ja też mam dość tego chorego systemu. Żal mi dzieci i młodzieży bo jaki los, my dorośli im gotujemy. Psychika siada młodym ludziom a to dopiero n będzie miało swoje konsekwencje. Nie przyjmować mandatu tak mi radziła adwokatka w razie W.
Nie... Wszystko powinno być w formie zaleceń, a nie sankcjonowanie prawnie.
Osobiście nie kłócę się w sklepach i w innych zamkniętych obiektach i zawsze mam maskę w trosce o swoje i innych bezpieczeństwo. Nigdy nie popieram zakazów niezgodnych z prawem. Zalecenia... jak najbardziej.
Zmiennik dzwonił, ma wynik negatywny, więc... :oklaski: Jutro w godzinach wieczornych ma tu się zameldować.
Pakowanko na ukończeniu, jeszcze pranko dziś i gitarra:gra na gitarze1::smiech3:
Werska, Werska, co się tam u Was w S. dzieje? Poszukują bałwana, policja wszczęła dochodzenie... Mein Gott... :smiech2:
A ja rano ,w drodze do kosza na śmieci spotkałam Panią wiosnę