Powitajki przy kawie 63

09 grudnia 2020 05:23 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek Opiekunowo.Nie mogłam wczoraj zasnąć, już już prawie byłam w objęciach Morfeusza,gdy usłyszałam głośne wołanie z dołu.Spojrzalam na zegarek,była 23.15.Znowu wołanie,szybko wbiegłam na dół a tam senior z rozciętym palcem u nogi,musiałam mu to jakoś opatrzyć.Potem sprzątanie łazienki po nocnej misji no i d...a,koniec spania.Ale dzisiaj już środa, połowa tygodnia.Wszystkim życzę dnia beż niespodzianek ☕?✨?
09 grudnia 2020 07:22 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dzionka, już połowa tygodnia, zaraz znów do weekendu trzymajmy się zdrowo i optymistycznie 
09 grudnia 2020 07:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę 
Przed nami kolejny dzień, przybliżający nas do końca roku. Za 15 dni Wigilia.
Maluda i marta74 z pewnością i ciacho na szteli robić  będą, z góry reflektuję, podjechać zawsze mogę  albo... albo 
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 
09 grudnia 2020 07:54 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę. Środa przeleci tydzień obleci. Ostatnia na tym zlecenie. Jeszxze tylko dwa dni, które bardzo szybko zleca. Dziś odbieramy auto z serwisu i robie zakupy żeby tego nie zostawiać na piątek bo w piątek to tylko busa będę wyglądać.  i ogarniać swój pokój żeby nie zostawić nic. Za oknem jeszcze ciemno plus 2 stopnie i lekki śnieg poruszy.Spokojnego dnia Wam wszystkim i zapraszam na kawę.. 
09 grudnia 2020 08:02 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry w środę :chaplin::kawa1:
Przed nami kolejny dzień, przybliżający nas do końca roku. Za 15 dni Wigilia.
Maluda i marta74 z pewnością i ciacho na szteli robić :piecze ciasteczka: będą, z góry reflektuję:oklaski:, podjechać zawsze mogę :ferrari: albo... albo :ksiaze na rumaku::je babeczke::smiech2:
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia :buziaczki:

Pewnie koleżanki Cię przyjmą serdecznie. Tylko weź załącznik zawsze to lepiej wygląda. 
09 grudnia 2020 08:20 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Już mi agencja prezent zrobiła, że się nie dobrze robi. Prosiłam ich ha i rodzina żeby szukali zmiany bo ja i tak przesunęła termin z 6 grudnia na 11 i dłużej być nie mogę  no dziś wtorek zmiennika nie ma. Ich problem, ja i tak jade bo dłużej być nie mogę. 

No to ładnie. Też bym zrobiła to samo na Twoim miejscu zgłaszałaś, więc powinni znaleźć kogoś na Twoje miejsce. 
09 grudnia 2020 08:50 / 7 osobom podoba się ten post
Witaski wszystkim +
Dojechalam ranusio do domu i jak zawsze  kot otworzyl mi drzwi  a reszta wczesniej rozłożyła czerwony dywan  i tak lubie na stoliku i pachnaca posciel
Życzę wam milego dnia i nie zapominajcie ze dziś sroda..dzien Loda ja na pewno nie zapomnę  dla was 
09 grudnia 2020 10:58 / 4 osobom podoba się ten post
3 dzień quarantine
Będę odliczać, poleci mi szybciej ,zawsze to jakis cel ?  
Już czuje ze będę się nudzić straszliwie, obym coś nie wyczyniła z tej nudy. Lokale pozamykane. 
No bo oprócz drobnej pomocy/asekjuriti w łazience,  przygotowywaniu niewybrednych posiłków,tzw obiadów?, można powiedzieć że nic tu nie robie .  Zajęta jestem niczym ?‍♀️
O co tu chodzi 
09 grudnia 2020 11:27 / 7 osobom podoba się ten post
Witaski,  no już mam załatwione  prawie wszystko  i jakoś 6, 7 stycznia mam wyjazd. Wcześniej przyjdzie do mnie test  , który będę musiała  przeprowadzić  w obecności  lekarza. 
Wczoraj  córka moich podopiecznych  wysłała mi  na whats apie zdjęcia rodziców oraz calej rodziny. Dziś wysyłam  wypowiedzenie  poprzedniej agencji.

09 grudnia 2020 11:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w samo południe. Za chwilę obiad. Dzisiaj  babci  ulubiona caritasówka ,o właściwym czasie, to i bez problemu duszowanie się odbyło. Wylokowana, już przeze mnie, drzemie jeszcze w fotelu. Trzeba do stołu zaprosić, a potem znów spanko, a opiekunka na pauzę pobiegnie
Fajnego dnia życzę 
09 grudnia 2020 13:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Nie ma to jak we własnych kątach. Lenistwo miłe mojemu ciału i duszy jest więc będę go nadal uprawiała. 
Życzę wam spokojnego dnia 
09 grudnia 2020 17:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pozdrawiam z Düsseldorfu
09 grudnia 2020 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) pozdrawiam z Düsseldorfu:chaplin:

W tym stalym miejscu? Czy jakies nowe?
09 grudnia 2020 18:17 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

W tym stalym miejscu? Czy jakies nowe?

No u Margaretki
09 grudnia 2020 18:37 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

No u Margaretki:chaplin:

Ok pamiętam juz ta u ktorej w pizamie po domu nie mozna łazić    Czyli stala miejscówa ...a ja tu u dziadka po domu chodzilam sobie w bluzce  z napisem:
ME BED NOW