Jak minął dzień 11

04 sierpnia 2021 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Można jeszcze na Lisa i na leniucha. :smiech3::oczko:

Jak to dobrze z młodymi obcować, wiele się można nauczyć 
04 sierpnia 2021 10:56 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

No pacz :zaskoczenie1:lat trochę mam, a myślałam że to na pieska :smiech3:

Nieważne...Ten czy ten Lopez-Szybki Lopez się zwie 
04 sierpnia 2021 10:57 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jak to dobrze z młodymi obcować, wiele się można nauczyć :hihi:

Na leniucha, to na łyżkę czy inną chochlę 
04 sierpnia 2021 11:07 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na leniucha, to na łyżkę czy inną chochlę :lol1:

Nie to nie żadne " Sztućce czy naczynia kuchenne"  to coś innego alem siem wstydzę tego tu cytować. 
05 sierpnia 2021 20:36
Na dobranoc, po ojcowsku, całuję czólko?

https://twitter.com/Daj_zyla_ver2_0/status/1422118042411184129?s=09

Na trąbce raczej Wam nie zagram?, chyba, że "Ciszę"
07 sierpnia 2021 17:04 / 3 osobom podoba się ten post
Spokojnie dziś mija sobota. 
Byłem przed południem w Zabrzu na bezpłatnej wizycie w ramach "Ogólnopolskiego programu wczesnego wykrywania raka płuc". 
Program przeznaczony dla palących, jak i tych, co palenie papierosów rzucili. 
Wywiad,szybkie badanie tomografem, za trzy tygodnie wizyta kontrolna u unkologa (zawsze termin ustalić można  na przykład po zjeździe ze zlecenia) 
Dbajmy o zdrowie, poddawajmy się profilaktyce. 
Polecam ??
Poniżej linki... 

www.pacjent.gov.pl/programy-profilaktyczne/profilaktyka-raka-pluca

www.lungcheck.pl

07 sierpnia 2021 17:13 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Spokojnie dziś mija sobota. 
Byłem przed południem w Zabrzu na bezpłatnej wizycie w ramach "Ogólnopolskiego programu wczesnego wykrywania raka płuc". 
Program przeznaczony dla palących, jak i tych, co palenie papierosów rzucili. 
Wywiad,szybkie badanie tomografem, za trzy tygodnie wizyta kontrolna u unkologa (zawsze termin ustalić można  na przykład po zjeździe ze zlecenia) 
Dbajmy o zdrowie, poddawajmy się profilaktyce. 
Polecam ??
Poniżej linki... 

www.pacjent.gov.pl/programy-profilaktyczne/profilaktyka-raka-pluca

www.lungcheck.pl

Pochwalić Kolegę wypada
07 sierpnia 2021 19:56 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Pochwalić Kolegę wypada:-)

Czas się wziąć za siebie... Palę, ale chcę mieć w miarę rzetelną diagnozę...
Powiem więcej...Nigdy nikomu nie zazdrościłem czegokolwiek... Ani kasy, ani willi, ani wypasionego samochodu...
Zazdrościłem tylko jednego...Zazdroszczę zawsze tylko byłym palaczom, że uporali się z tym wstrętnym nałogiem. Nawet po 30 latach
Wódki nie piję, czasami piwo. i to tylko wtedy, gdy jestem w PL. Sorry..zawsze w Sylwestra miałem "szampanka" 0,2 l i okazjonalnie w czasie jakichś świąt w DE lampkę wina...sobie gulnąłem. W rodzinie pdp.
08 sierpnia 2021 15:02 / 2 osobom podoba się ten post
Porywam Was do tańca...

;ab_channel=Andr%C3%A9Rieu

a sam udaję się na konsumpcję babcinego winka z winogronów, otrzymanego w ubiegłą niedzielę....prosto z Warmii...Wraz z teściową.

Buziaki i pozdrowienia do jutra  

08 sierpnia 2021 15:46 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Czas się wziąć za siebie... Palę, ale chcę mieć w miarę rzetelną diagnozę...
Powiem więcej...Nigdy nikomu nie zazdrościłem czegokolwiek... Ani kasy, ani willi, ani wypasionego samochodu...
Zazdrościłem tylko jednego...Zazdroszczę zawsze tylko byłym palaczom, że uporali się z tym wstrętnym nałogiem. Nawet po 30 latach :-)
Wódki nie piję, czasami piwo. i to tylko wtedy, gdy jestem w PL. Sorry..zawsze w Sylwestra miałem "szampanka" 0,2 l i okazjonalnie w czasie jakichś świąt w DE lampkę wina...sobie gulnąłem. W rodzinie pdp.

Ja się pochwalę, że nie pale od jakiś 13 lat. Po urodzeniu dzieci wróciłam do nałogu ale jak około noną 4 letnia wówczas córka mi powiedziała, że "Ty smierdzisz mamo" to mnie ockneło i rzuciłam. Powiedziałam raz kozie śmierć rzuciłam i nigdy mnie nie ciągnęło więcej. Teraz nawet wręcz nie znoszę nawet smrodu a już jak np alim kobieta ( przepraszam palącce panie) to jest coś dla mnie obrzydliwego  
08 sierpnia 2021 16:21 / 4 osobom podoba się ten post
Ja też  uwolniłam się...już  9 lat  nie palę 
08 sierpnia 2021 16:33 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja też  uwolniłam się...już  9 lat  nie palę :super:

09 sierpnia 2021 10:43 / 2 osobom podoba się ten post
Dla ładnej cery, świeżego oddechu , białych zębów i pełniejszego o wiele potrfela-warto . Kwestie typowo zdrowotne są oczywiste. I Damessa dobrze okresliła, że się uwolniła. Bardzo trafne określenie. Bo w tym wypadku rządzi uzależnionym jakies wysuszone zielsko. Plus opary ze spalanej bibuły plus kleje. Bleeeh 
10 sierpnia 2021 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Kończy się kolejny dzień.
Był tak leniwy, że nawet mi się pisać o nim nie chce.
Ale pączusie muszą być i to w niezbyt odległej przyszłości. A do szprycy trafi malina z różą.
No palunie lizać po okcie. Pożądanie rozbudzone, to i pisać się zachciało?????°
Toż to całe sześć miesięcy ich nie jadłem! Aż kuknąłem w kalendarz. Dlatego wypada conajmniej dwa puknąć lukierem???❤
10 sierpnia 2021 17:29
JanOp1979

Kończy się kolejny dzień.
Był tak leniwy, że nawet mi się pisać o nim nie chce.
Ale pączusie muszą być i to w niezbyt odległej przyszłości. A do szprycy trafi malina z różą.
No palunie lizać po okcie. Pożądanie rozbudzone, to i pisać się zachciało?????°
Toż to całe sześć miesięcy ich nie jadłem! Aż kuknąłem w kalendarz. Dlatego wypada conajmniej dwa puknąć lukierem???❤

Powiedz lepiej, jak tam Twoi podopieczni...