Powitajki przy kawie 65

29 kwietnia 2021 12:34 / 7 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Doritee jak będziesz dublować wpisy to mam nadzieję, że dubeltowo padać nie będzie bo deprecha mnie złapie. :smiech3::placze1:a i tak z tego nic nie robienia dostaje szału. :nerwowy1:

To podwójna energia właśnie zakoncZylam koszenie trawnika zdążyłam przed deszczem a może i nawet burzą
29 kwietnia 2021 13:54 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i życzę udanego dnia 
U mnie nie pada ale bardzo się ochłodziło i niestety zanosi sie na deszcz 
Sobota i niedziela ma być deszczowa .Szkoda bo nad jeziorko pobliskie chciałam się wybrać ?
29 kwietnia 2021 14:04 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Szczęśliwej poodróży, bez zbędnych kontroli

Dzięki 
29 kwietnia 2021 14:10 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

na mnie powoli też...:smiech3:
Szczęśliwej podróży:aniolki: . Domyślam się, że nad morze wracasz :-)

Dziękuję tak,do Travemunde..nie mogę  się  rozstać  z morzem....
29 kwietnia 2021 15:41 / 6 osobom podoba się ten post
Nie ma co narzekac na pogodę. Wiosna idzie. Koty się marcują, albo nawet i kwietniują. Aż do bólu nie powiem czego.
Tak to jest jak się własnej .......nie pilnuje a inną to i owszem :). To tak w kontekście tego, że wczoraj byłam na sterylce z naszą młodą kotką. Jeszcze kocur został. W maju się zrobi z tym porządek. Będzie spokój. Kotka zabieg zniosła bardzo dobrze-wieczorem już biegała. Z kocurkiem też nie przewiduję komplikacji . To dwa podrzutki, które nam jesienią ktoś przez ogrodzenie przerzucił. 
Na majówkę wyjeżdżamy pogrilować z dziadkami. Na BN już to sobie obiecaliśmy. Cieszę się bardzo na to spotkanie, bo to bardzo mili ludzie.
Pogodnego, spokojnego dnia Wam życzę , a wyjeżdżającym-szerokiej drogi 
30 kwietnia 2021 05:15 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek piatkowo przy porannej kawie.Dzien mamy zaplanowany,oby bez zbędnych niespodzianek,bo wczoraj seniorka włączyła sobie telewizor na cały regulator,gdy byłam pod prysznicem.Myslalam najpierw,że to Alinie może coś w lapku... Skończyło się zabraniem pilota,ale za to zaczęła dzwonić na baby phona.Myslalam, że się udusze z nerw.Dobra,spadam dalej,a Wam dnia bez zbędnych niespodzianek życzę.
30 kwietnia 2021 05:57 / 6 osobom podoba się ten post
Witam! Nadszedł dzień  wyjazdu ..jeszcze  w pozycji leżącej.Bus ok.  godz.9.00.Molego dnia życzę 
30 kwietnia 2021 06:08 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w piątek - weekendu początek.
W Polsce zaczyna się bardzo długi weekend, a tutaj trochę dłuższy, niż normalnie.
Dziś wizyta terapeutki i pewnie wnuka do tego.
Miłego dnia wszystkim
30 kwietnia 2021 06:08 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Nadszedł dzień  wyjazdu ..jeszcze  w pozycji leżącej.Bus ok.  godz.9.00.Molego dnia życzę :-):motor:

Damessa, szczęśliwej drogi ?????
30 kwietnia 2021 06:40 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Damessa, szczęśliwej drogi ?????

Dziękuję  
30 kwietnia 2021 07:31 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem.  i zimno. Dziś wizyta w Edece bo jutro święto   Wszystkim spokojnego dnia a Damesie szerokiej drogi i spokojnej szteli. 
30 kwietnia 2021 07:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zaczynamy kolejny weekend, spokojnego dnia wszystkim 
30 kwietnia 2021 08:28 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten deszczowy poranek! Śniło mi się, że się chcę na studia zapisać. Tuż przed pobudką zajmowała mnie myśl, czy tam radę... Ale zdaje się, że byłam skłonna spróbować! O ile dobrze kojarzę, to jakaś socjologia, czy coś w tym stylu miałoby być Ciekawe, jak by się taki kierunek w mojej obecnej pracy przydał
30 kwietnia 2021 09:27 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Za oknem. :pada_deszcz: i zimno. Dziś wizyta w Edece bo jutro święto  :-) Wszystkim spokojnego dnia a Damesie szerokiej drogi i spokojnej szteli. :-)

Dziękuję, jestem już  w busie..trochę tłoczno...
30 kwietnia 2021 09:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce ☀️☀️⛅ gdzie jesteś?