Powitajki przy kawie 65

21 maja 2021 07:08 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek 
Słońce, śpiew ptaków, kawa na tarasie... Czegóż mi więcej potrzeba.
Chyba tak jak nam wszystkim zdrowia i wytrwałości.
Czy Malgi i Maluda jutro są zmienniczkami? ?

Wszystkim nam życzę spokojnego i udanego dnia
21 maja 2021 07:10 / 7 osobom podoba się ten post
Witam. No i miałam niestety do domu jechać niestety muszę zostać bo nie ma nikogo. Ale tylko 4 tygodnie bo tyle mogę. Babka charakter ma trudny ???? i trzeba z tym walczyć? Dobrego dnia ludziska i dzień świstaka trza zacząć. 
21 maja 2021 07:10 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry w piątek :kwiatek dla ciebie2:
Słońce, śpiew ptaków, kawa na tarasie... Czegóż mi więcej potrzeba.
Chyba tak jak nam wszystkim zdrowia i wytrwałości.
Czy Malgi i Maluda jutro są zmienniczkami? ?

Wszystkim nam życzę spokojnego i udanego dnia:buziaczki:

Tak, Luke, spróbuję godnie zastąpić Malgi 
21 maja 2021 07:12 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Tak, Luke, spróbuję godnie zastąpić Malgi :buziaki1:

Już nie mogę się doczekać
21 maja 2021 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. No i miałam niestety do domu jechać niestety muszę zostać bo nie ma nikogo. Ale tylko 4 tygodnie bo tyle mogę. Babka charakter ma trudny ???? i trzeba z tym walczyć? Dobrego dnia ludziska i dzień świstaka trza zacząć. 

Trzymaj się tam jakoś
21 maja 2021 07:17 / 5 osobom podoba się ten post
To fajnie dziewczyny 
21 maja 2021 07:25 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku przy kawie!
21 maja 2021 07:38 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doby Opiekunkowo Szaro, buro za oknem...ale to nic,damy  radę Wczoraj dostałam  propozycje ..będę  sama pracować... zobaczymy ,przetestujemy....Miłego dnia życzę 
21 maja 2021 07:47 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pięknego dzionka 
21 maja 2021 07:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie ma umowy,ktorej nie można wywiedzieć. Zwykle to 2 tygodnie, nic na siłę. Chyba masz świadomość tego,że nikt nie może Cię zmusić do pozostania na kontrakcie, jeśli nie czujesz się tam dobrze.
21 maja 2021 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry....wypita...trzeba sie zbierac do pracyI ostatni tydzień pozostałMiłego dnia
21 maja 2021 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
marta74

Nie ma umowy,ktorej nie można wywiedzieć. Zwykle to 2 tygodnie, nic na siłę. Chyba masz świadomość tego,że nikt nie może Cię zmusić do pozostania na kontrakcie, jeśli nie czujesz się tam dobrze.:kwiatek dla ciebie2:

Tak wiem ze 2 tygodnia i oni będą szukać teraz już więc poko co zostaje mi 28 dni jak ktoś się znajdzie ale nie wcześniej jak za 2 tygodnie bo i syn powiedział ze taki mam okres w uy powiedzenia to zjade po tych 2 tygodniach. Narazie nie zmieniam czyli do końca umowy 29  dni 
21 maja 2021 08:39 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Test negativ, Malgi przybywam, to tak-z radości ✋??

po co się testować? przecież coś sie pozmieniało od niedługiego czasu
21 maja 2021 08:49 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

po co się testować? przecież coś sie pozmieniało od niedługiego czasu

Strzeżonego Pan Bóg strzeże, a po co mi kwarantanna albo test na miejscu? Jadę pewniejsza, a rodzina i tak zwraca kasę. 
21 maja 2021 09:12 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Pospałabym chętnie rano ale nie da się, do babci trzeba zlecieć. Tak działa zbyt długie lenistwo w domciu  Jakoś sie przestawię, no wyboru nie mam  
Miłego dnia wam życzę.