Powitajki przy kawie 65

22 maja 2021 09:30 / 8 osobom podoba się ten post
Pfingstmontag 24 maja 2021, świąteczny poniedziałek. Tak dla przypomnienia
22 maja 2021 11:30 / 7 osobom podoba się ten post
Elo. 
No to jestem juz w pierwszej czwórce. Nigdzie czas tak szybko mi nie leciał jak tu na bezrobociu. ?‍♀️   Poza tym nic ciekawego,  Helmut ma się bz i niech tak zostanie bo inaczej w dziób ✊ a to juz bede musiala przekazać zmienniczce ?

Tymczasem w Las Vegas .. 
22 maja 2021 13:07 / 5 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Elo. 
No to jestem juz w pierwszej czwórce. Nigdzie czas tak szybko mi nie leciał jak tu na bezrobociu. ?‍♀️   Poza tym nic ciekawego,  Helmut ma się bz i niech tak zostanie bo inaczej w dziób ✊ a to juz bede musiala przekazać zmienniczce ?

Tymczasem w Las Vegas .. 

22 maja 2021 13:07 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Pfingstmontag 24 maja 2021, świąteczny poniedziałek. Tak dla przypomnienia:radosc1:

Widać to po tym co jest w sklepach. Ludzi na full. 
22 maja 2021 14:17 / 7 osobom podoba się ten post
Hejo. Urlop mija szybko-za szybko. Jeszcze niecały miesiąc i trzeba będzie pakować walizki. Tyle, że o ile się nic nie zmieni, to wjadę do Szwajcarii bez testu , wymaganego do tej pory mimo pełnego szczepienia . Zdjeli Polskę z krajów ryzyka, ale znając ich jak się pogorszy to szybko znowu się na tej liście znajdziemy.

Malgi-psikaj kota naparem z wrotyczy czy wrotycza-jeśli kot da to sobie zrobić :) Piesa nic się nie czepia po tej czarodziejskiej herbatce. Kupiłam susz, zrobiłam napar i żadnego kleszcza do tej pory, a mówię Ci , że ta moja ruda łajza kochana potrafi nieźle penetrować szuwary.
Hejka i dawno niewidzianym forumowiczom-czymajmy siem razem, bo robota cienżka 

22 maja 2021 16:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry po południu. 
Zimno w Kolonii.
Wam spokojnego popołudnia. 

22 maja 2021 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Dzień dobry po południu. 
Zimno w Kolonii.
Wam spokojnego popołudnia. 

Witajcie, u mnie też zmino... Aż się nigdzie wychodzić nie chce. 
22 maja 2021 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
Ku mojemu zaskoczeniu, nie spadła dziś ani jedna kropla deszczu. I słoneczko do tej pory świeci. Jedynie wietrznie, z przerwami. 
22 maja 2021 19:07 / 5 osobom podoba się ten post
Ma ktoś orientację jak w przyszłości bedzie wyglądać praca za granicą w zw z covidem? Czy dojdzie do obowiązku posiadania szczepienia czy tak jak teraz, test lub szczepionka ? 
Lokale się otwierają ale tylko dla wyszczepionych lub 3 dni przed test, lub na wynos. Inne dobrodziejstwa chyba też tak działają..    w razie kontroli oczywiście,  ale jak często i czy w ogole są kontrole ? To samo tyczy sie przedsiebiorcow , nie mozna prowadzić dzialalnosci bez szczepionki. 
Wszedzie mówią o luzowaniu ale o zasadach funkcjonowania dalej to juz nie bardzo.  Wymijanie zeby wprost nie poweidziec o nakazie nieoficjalnym ?!    Jak wy to widzicie ? W koncu temat bezpośrednio się nas tyczy. ??❓
23 maja 2021 05:22 / 7 osobom podoba się ten post
No i doberek po mojej pierwszej nocy na niemieckiej ziemi. Padłam wczoraj jak Kawka, po wyłączałam internet, obdzwoniłam tylko dwie psiapsiolki i lulu. Teraz leżę sobie plaskato, kawka pachnie, muza w radio leci.. Chwilo trwaj! Pogodnej i daj Boże bezdeszczowej niedzieli. 
23 maja 2021 05:53 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo Ranne ptaszki...
23 maja 2021 07:17 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Kolejny dzień przed nami.
Życzę Wam spokojnego i udanego dnia
23 maja 2021 07:29 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Na razie pochmurno, ale ma być ładniej. Dowiedziałam się, gdzie jest  jedno  z miesc spotkań Polek, to się chyba przejdę. Może czasem do nich zajrzę
23 maja 2021 07:38 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Narazie  i wieje. spokojnego dnia dla wszystkich. 
23 maja 2021 07:54 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnej niedzieli w towarzystwie słoneczka nam życzę