Bo Szwajcaria to jedyny kraj w Europie, który ma pojęcie o demokracji.
pełna zgoda.
Kurczę, chciałabym tam kiedyś zamieszkać, tak na stałe ;]

Witam serdecznie całą grupę forum. Ja nie zaszczepiłam się z powodu mojej historii chorób. A czy nasze być albo nie być będzie zależeć od szczepień, podobnie jak teraz od negatywnych testów? Tego nie wiem ale rodziny i agencje nie powinny od nas tego wymagać. Stan zdrowia jest kwestią prywatną każdej z nas i nie wyobrażam sobie żeby moja pdp miała o tym decydować.
Jakbym mogła, do bym Cię opatuliła nie za małą i puchatą kołderką i zrobiła pysznej herbatki z bławatkiem. Jakbyś się opierała to bym dorzuciła drożdżowca z jabłkami, albo serem.
A tak to podrzucam doładowanie kilku tysiecy miliamperów. Myśle, że są potrzebne. I odgromnik.

Zapraszam na popołudniową kawę :-)

A test kolega wykona? I wypije kawę w kawiarni? Byłam się dzisiaj zapytać czy tzw Schnelltest wykonają mi odpłatnie Wykonają i to bezpłatnie . Idę w sobotę jeść na mieście.:wspolny posilek:
Nie robiłem... Nikt z obslugi nie zwracał nam uwagi ani się nie pytał o test.... Sam już nie wiem :-)
Ja jestem w NRW , Ty chyba Badenia . Może już zniesione więcej zaostrzeń.
Nie robiłem... Nikt z obslugi nie zwracał nam uwagi ani się nie pytał o test.... Sam już nie wiem :-)
Zapraszam na popołudniową kawę :-)

To zapraszam do Freiburga/u :super1::niesmialy::smiech3:
:super:
Dzieki kofana Tinóś. Ten drożdżowiec brzmi groźnie :je babeczke: Kurde coś błysnęło, mokro sie zrobiło. Ledwo z garażu do drzwi dobiegłam. Ale plus tego jest taki, że pdpcia padła na łoże i śpi. Chociaz kłopotliwa nie jest ale .....