Dzień dobry :kawa1::kawa1:zaczynamy kolejny dzień i tydzień :kwiatek dla ciebie2:spokojnego poniedziałku wszystkim:buziaki2:
Dzień dobry :kawa1::kawa1:zaczynamy kolejny dzień i tydzień :kwiatek dla ciebie2:spokojnego poniedziałku wszystkim:buziaki2:
Marta błagam :-) nie cofaj dni bo ja do domu już chce. :placze1:A no chyba, że to jest już następny poniedziałek to ok jestem na TAK. :-)
...jeszcze trwa :-):moje_wakacje:
Może właśnie o to chodzi ?
Zimno się zrobiło. Dzień dobry.
Póki co niejasna jest sytuacja w UE. Zawarli jakiś kompromis. Aby nie dyskryminować ludzi, którzy się szczepić nie chcą, lub nie mogą, to chcą wprowadzić dotacje do testów PCR, bo taka informacja ma tez być w tym paszporcie zawarta. Ale sami jeszcze nie mogą zdecydowac w jakich miejscach ma ten paszport bezwzględnie obowiązywać. Poza UE sprawa jest jasna i juz ustalona. W CH paszport nie obowiązuje , a nawet jest wykluczony w miejscach gdzie się często przebywa-czyli na spotkaniach prywatnych, miejscu pracy , sklepach. Warunkowo, w razie zwiększenia się liczby zakażen będzie niezbędny w restauracjach czy klubach fitness. Bezwarunkowo lotniska i dyskoteki , no i przy wjeżdzie z obszaru ryzyka. Od początku czerwca rusza i to jest pewniak. Unia coś tam kleci, Polska chce podobne rozwiązania wprowadzić. Co z tego wyjdzie? Nie wiadomo. Trzeba na bieżąco śledzić , bo urodzić może się jeszcze wiele :-)
Oraz dzień dobry wszystkim.