Nie wstawiło się

Gdzie kupiłeś ???
Nie wstawiło się
Nie to żebym Ci coś narzucała i zarzucała ale zdawało mi się, że dni pomyliłaś. :-) Demencja? :smiech3:
Ja takie chce :bravo:
Gdzie kupiłeś ???
Te relacje między dziećmi i rodzicami wszystko mowią osobie stojącej z boku tzn.nam .U tego seniora którego tak źle wspominam na dzień ojca córka z mężem przyjechała .B.mila ciepła osoba ale nawet ojca nie przytuliła .On też kroku w jej kierunku nie uczynił. Mało tego spina była po obiedzie.Niemcy to zimny naród .
A ja poprzestawiałem, dokładnie tak jak w przepisie na sycylijskie Panettone ???????
Ja lubię Panettone, mogę prosić chociaż o taką małą, urwaną część? Z rodzynkami proszę ?
Jeszcze tutaj wypiekę i dostaniesz jedną część ćwierci ?☝️??
Ile to będzie? :-)
???????
Nie chcę ćwierci części,chcę całą ćwierć ??
Jutro gotowiec. Łosoś w cieście. Podobno okrutnie tłusty. Błeee. Ale niestety już czeka w lodówce.
Z utęsknieniem czekam soboty i zalewajki Franka Dolasa.
"Albo pulchniutkie, mamusine pyzy...".
https://youtu.be/0UQUBvhAnbo
Okrutnie tłusty to był u mnie łosoś wędzony na kolację ?
Po niemiecku, czyli plastry łososia, jajka na twardo, chleb. Hmmm,myślałam że pochwałę od pedepci dostanę, bo jajeczka w równe plasterki na krajalnicy pocięłam, ułożyłam dekoracyjne na takerzu razem z łososiem, nakrylam do stołu do którego przywiozłam pedepcię. A tu Zonk ,zamiast pochwały ☹
Po co to wszystko, tylko więcej wody do zmywania pójdzie, można było każdemu na talerz rzucić po jajku, plastrach łososia, po kromce chleba ,każda z nas wie przecież co z tym zrobić. A tak,to tylko ceregiele niepotrzebne ?
Okrutnie tłusty to był u mnie łosoś wędzony na kolację ?
Po niemiecku, czyli plastry łososia, jajka na twardo, chleb. Hmmm,myślałam że pochwałę od pedepci dostanę, bo jajeczka w równe plasterki na krajalnicy pocięłam, ułożyłam dekoracyjne na takerzu razem z łososiem, nakrylam do stołu do którego przywiozłam pedepcię. A tu Zonk ,zamiast pochwały ☹
Po co to wszystko, tylko więcej wody do zmywania pójdzie, można było każdemu na talerz rzucić po jajku, plastrach łososia, po kromce chleba ,każda z nas wie przecież co z tym zrobić. A tak,to tylko ceregiele niepotrzebne ?
Gołąbki